Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout video mp4 z youtube.com

Od: stefanbegala1b odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtel bych si stahnout z youtube.com.nejaké mp3 a Mp4.Mám Wid.11.je to možné? Četl sem že né.Prosím muže te poradit jal to obejít?Pochopím každu otazku že né.A nezlob te se za moji naivní otazku.Ale věřím že to jde.Chci nahrát MP4 Demis roussot pro moji kamarádku. *dril*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

1x

Na stahování z youtubu je celá řada aplikací. Stačí jen hledat. Třeba youtube-dl nebo yt-dlp oboje na příkazový řádek, jednoduché na použití (napíše se příkaz a url, nic složitého, pokud chce člověk jednotlivé proudy (třeba jen zvuk) tak ještě -k ). Existuje na to i několik GUI aplikací, ale já mám nejradši tyto dvě.

hodnocení

1x

Já používám aplikaci Stream Fab, je v češtině.

hodnocení

1x

Osvědčený léty - lze nastavit i kvalitu stahovaného souboru (což je často velmi výhodné - hlavně 4K a 8K jsou neřád): Youtube Downloader - Convert and download Youtube videos in MP3, MP4, 3GP formats for free

nebo program JDownloader 2 (neinstaluje se, ale musí být nainstalovaná JAVA).

jdownloader.org/...

slunecnice.cz/...

pitr125
hodnocení

1x
Stáhni si Snaptube,úplně senzační, neomezený stahování z You Tubě a ještě k tomu strašně rychle

juza
hodnocení

0x

zkopiruj adresu s youtube a smaž pismena UBE.(www.yot ube .com...

lmgify
hodnocení

0x

Existují přímo rozšíření (extension, plugin) do prohlížeče. Podívej se do shromaždiště rozšíření pro svůj prohlížeč nebo si to přímo vyhledej ve vyhledávači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]