Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou odstanit soubory-č.2

Od: misa503® odpovědí: 26 změna:

Pokračování pro : Nejde mi odemknout soubor-proč?

Počítač jsem vypnul a znovu zapnul, ale soubory se stejně nesmazaly

Nejdou odstanit soubory-č.2
Nejdou odstanit soubory-č.2 #2
Nejdou odstanit soubory-č.2 #3

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je v Program Files, musíš k němu příslušný SW/program odinstalovat. Pokud se ti podaří jej nějak nestadardně smazat (třebo z LIVE distribuce) budou Widle dávat systémovou chybu a budeš na tom hůře.*cert*

Nevím, kdo se ptá, Widle neužívám, ale JEDNODUCHÝ dotaz na Internetu: windows 10 11 odinstalovat programy > mi jasně ukázal návod jak 360 Total Security odinstalovat. ZDE. Pokud podnikový komp, potom samozřejmě musíte mít práva k odinstalování.

hodnocení

JEDNODUCHÝ dotaz na Internetu: windows 10 11 odinstalovat programy > mi jasně ukázal návod jak 360 Total Security odinstalovat. ZDE.

K tomu jsem také dávno došel, to umím. Jenomže tento řádek nemá žádný název programu. V žádném seznamu na Avastu ani Revo Unistaler ten název 360 = Total Security ---složka souborů prostě není. Ten program jsem do C nainstaloval omylem s jiným programem, tak když ten program smažu, tak se nic se systémem nestane, když tam dříve také nebyl. Všichni se snaží radit, jak odinstalovat programy, ale to já nepotřebuji. Potřebuji smazat složku souborů, znava připomínám. Ta sožka souborů měla v C další řádky a ty se mi podařilo smazat , zbyl mi jen tento poslední řádek 360. Původně bylo uvedeno v seznamu pro odinstalování 360 a dal jsem odinstalovat, ale zbytek mi v C zůstal a to je právě ten řádek 360

Zde návod přímo od tvůrce, případně zde a další návody na Youtube. Pokud nemáš v programech 360 Total Security, tak jsi již nejdřívě něco zmastil. Nebo je již odinstalován a 360 je prázdná složka - krok pátý:

Step 5: Restart your PC and check if there are any files remaining from the program. From the Start Menu, select Computer, Local Disk C:, and then Program Files. Locate the "360” folder anddelete it (if it exists).

Ale to nemůžeme vědět, co vše předcházelo (instalován pod jiným účtem? ...).

Někdy se znovu nainstaluje, stáhnout novější verzí tvůrce, a pokusí se znovu odinstalovat (po RESTARTU).

Ještě upozorním na "blbost" ve Widlích, jež ač se řekne vypnout, tak se vlastně totálně nevypnou. Vypnout rychlé spuštění , proto zde dle návodu VYPNOUT Widle. Často pomůže. Funkce k p...du.

hodnocení

Program 360 ... jsem znovu nahrál do PC a tím se mi ukázal v seznamu programů. Pak jsem jej klasicky odstranil. Stále jsem řešil zbytkové souborym což odstranit nešlo.

Tak dobrý. Zkušenost pro příště. Hodně místa se mi tak uvolnilo na C.

Nejdou odstanit soubory-č.2 #4

Co znamená "klasicky odstranit"? Programy se neodstraňují, ale odinstalují. Ideálně funguje např. Revo Uninstaller, který dokáže odtranit i různé zbytky třeba v registrech. Používám ale verzi Pro.

111®
hodnocení

2x

Tak znovu: Potřebuješ se zbavit souboru nebo programu? Z jakého adresáře? Nenní součástí programu v daném adresář soubor Unistall.exe?

hodnocení

Už se mi podařilo co jsem se ptal odinstalovat. Děkuji všem za rady

111®
hodnocení

2x
Ano když to uděláš blbě nezbude než nainstalovat znovu a doporučeným RevoUninstall odinstalovat. To je program, to koukáš.

111®
hodnocení

1x
Pokud jsi si to nainstaloval tak odinstalovat. Uz jsem ti to asi 2x vysvětloval. Ale jestli máš hlavu na klobouk, neni ti pomoci. Je to marny, je to marný...
hodnocení

Bohužel vysvětlujete něco 2x co dávno vím, ale já potřebuji zcela mazat něco jiného než si myslíte zde všichni. proto mě nechápete. Já mluvím o koze a vy o voze. Celé programy umím mazat- odinstalovat, což vám zde prostě uniklo. Proto opakujete stále to samé a divíte se, že to tak nedělám nebo že to nechápu.

27.12.23 10:50
hodnocení

Nejdou odstanit soubory-č.2 #5
hodnocení

Píše se to zde hezky, ale nevím proč mě to nefunguje při mazání ani při odblokování uzavřených souborů

Protože se snažíte smazat systémové soubory Windows, které s tím Vaším programem nemusí mít nic společného. Jestli se Vám to nějakým způsobem povede (pochybuju), je 90 % šance, že si zlikviduje te Windows, v lepším případě nějaký jiný program.

Takhle se skutečně běžně neodstraňují nežádoucí programy, to si může dovolit jen někdo, kdo zatraceně dobře ví, co dělá.

Co takhle obnovit systém do minulého stavu?

hodnocení

To raději ne, protože by se mi vrátilo co jsem se zbavil

hodnocení

Dříve to tam nebylo, tak to můžu klidně smazat a nic se nestane, ale nevím jak.

pc

Obnov do stavu, než jsi začal místo odinstalování mazat části programu. Neříkej, že nechceš a udělej to.

Pokud nemáš možnost obnovit, tak nainstaluj znovu to, čeho se chceš zbavit, ať je ten program celý i s odinstalátorem.

Potom nainstaluj RevoUninstaller a s jeho pomocí ten nechtěný program odinstaluj, nech "Skenovat" a smaž všechno ČERNÉ, ne se objeví. Když potom klikneš na "Další", tak smaž všechny složky, pokut tam budou. Zálohu nedělej, protože by se to tam mohlo při nějaké obnově vrátit.

hodnocení

Tak jak se mám zbavit 360 Total Security, té modré stránky nahoře zde jak jsem vložil?

hodnocení

K čemu je zde unista.exe a k čemu ten modrý obrázek? Nešlo by to nějak se toho Security zbavit?

hodnocení

Nešlo by použít toto?

hodnocení

co já vím?

Nejdou odstanit soubory-č.2 #6
Nejdou odstanit soubory-č.2 #7
hodnocení

Nikde v seznamu není uveden program 360 Total Security, protože kdyby byl, dám odinstalovat-to umím

Kdybys to nek*rvil různým mazáním, tak bys mohl zjistit pod jakým názvem je program nainstalován a pak ho snadno celý odinstalovat Uninstallerem. Pokud je ikona na ploše, dá se většinou pouhým najetím kurzorem nad ikonu zjistit, kde se program nachází a jak se jmenuje, bez ohledu na to, co je napsáno u ikony. Někdy se to stává, že program při instalaci změní jméno a je uveden pod jiným názvem. Jinak ještě, při neodborném mazání čehokoli může dojít k narušení systému a PC nemusí fungovat. A proto programy nemažeme, ale odinstalujeme, nejlépe pomocí programů k tomu určených, protože pak dokážou odstranit i různé zbytky.

111®
hodnocení

0x

tak sem dej pro jiné JAK..

hodnocení

360 total security znovu instalovat , i když jsou právě v PC zbylé soubory z tohoto programu, které nejdou samostatně odstranit. Použít např. Revo uninstaller, najít a dát odinstalovat a hotovo. S celým programem se odinstalují i ty zbytky na které jsem se ptal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]