Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde usb 3

Od: krakis® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, při aktualizaci ovladače na usb 3 jsem omylem stisknul i odebrat hardware.Po aktualizaci samozřejmě nic na trojce nejde a když jsem tam nainstaloval ten původní, tak mi to hlásí že počítač nenašel odpovídající hardware.Ostatní usb (1.,2.,i C)jedou.Zkusil jsem i instalačku desky, ale tam jsou jen ovladače a nějakej software. Co s tím? Resetovat desku? V biosu jsou všechny usb zapnutý.
Krakis

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

0x

Máte bod obnovy před touto akcí?

hodnocení

Zálohy žádné bohužel nemám, to bych se neptal.Postahoval jsem veškeré ovladače, vyzkoušel jak nové tak staré, ale nic.Zkusil jsem i aktualizovat chipset. Stále stejná odpověď - není nainstalovaný hardware nebo hardware není připojen. (viz příloha)

Nejde usb 3

hodnocení

0x

Mrkni ještě tedy do Biosu, mám notebook a tam USB 3 můžu dokonce vypnout a jdou mi jen porty USB 2... (Lennovo)

hodnocení

V biosu mám všechno zapnutý a zkoušel jsem i automatický nastavení a stále nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]