Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde usb 3

Od: krakis* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, při aktualizaci ovladače na usb 3 jsem omylem stisknul i odebrat hardware.Po aktualizaci samozřejmě nic na trojce nejde a když jsem tam nainstaloval ten původní, tak mi to hlásí že počítač nenašel odpovídající hardware.Ostatní usb (1.,2.,i C)jedou.Zkusil jsem i instalačku desky, ale tam jsou jen ovladače a nějakej software. Co s tím? Resetovat desku? V biosu jsou všechny usb zapnutý.
Krakis

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

0x

Máte bod obnovy před touto akcí?

krakis*
hodnocení

0x

Zálohy žádné bohužel nemám, to bych se neptal.Postahoval jsem veškeré ovladače, vyzkoušel jak nové tak staré, ale nic.Zkusil jsem i aktualizovat chipset. Stále stejná odpověď - není nainstalovaný hardware nebo hardware není připojen. (viz příloha)

Nejde usb 3

hodnocení

0x

Mrkni ještě tedy do Biosu, mám notebook a tam USB 3 můžu dokonce vypnout a jdou mi jen porty USB 2... (Lennovo)

krakis*
hodnocení

0x

V biosu mám všechno zapnutý a zkoušel jsem i automatický nastavení a stále nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]