Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám repra ze starého domácího kina, které neměly koncovky, jenom z toho čouhaly dráty a ty se zacvalky do takových zobáčků. Chci ty repra připijit k pc, pořídil jsem aux koncovky, jednu uřízl a uvnitř ale malé 3 drátky, bílý, červený a černý, pospojoval jsem , napojil repro na PC a ... šlo... ale strašně slabý zvuk na maximum... Nějaký lepší tip jak napojit tyto repra bez koncovek k PC? Díky
Joo, asi stačilo na vysvětlenou Chápu ... pokrok nezastavíš... bylo mi líto beden. Na tom kině to bylo za mě dobrý. Ještě doplňující, když bych to kino sehnal ( vím, zráta peněz, času... ) bylo by možno ho nějak propojit včetně těchto tepro i s PC?
A což si za pár korun pořídit stavebnici zasilovače a zkusit si ho vyrobit? Pro začátek třeba něco jako aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.