Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč má moje grafická karta malý výkon

Od: krystof odpovědí: 4 změna:

Dobrý den měl bych otazku dostal počítač který byl zakoupen z internetového obchodu allegro,po zapojení jsem nastavil vše potřebné, poté jsem nainstaloval hru Fortnite a jelikož mám grfickou kartu Invidia RTX 3070 tuto hru bych měl bez problému rozjet ale z touto kartou jsem dosahnul maximalně 100 fps i když na stránce říkali že bych měl mít min.220fps proto mám otazku jestli někdo má zkušenosti z obchodem či jak pomoci při nastavení či opravení výkonu grafické karty

děkuji moc Kryštof:

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A procesor GK nebrzdí?
Musí to být v rovnováze, silná GK a slabší procesor není optimální kombinace.
Však se podívejte jak jsou systémové prostředky využity..

hodnocení

0x
Máte nainstalované nejnovější ovladače grafiky od výrobce?
Jinak FPS záleží hlavně taky na nastavení rozlišení, detailů a dalších "vylepšení" obrazu, a taky má samozřejmě vliv i zbytek sestavy.

hodnocení

0x

Hodnocení obchodu: odkaz

13 % spokojených zákazníků se mi zdá málo.

Allegro není obchod, ale "tržiště". Záleží od koho tam co koupíte. Osobně mám za sebou asi 10 objednávek z Allegra a až na jednu, kdy zboží nebyli schopni dodat - ale okamžitě mi vrátili peníze, naprosto bez problému.
Ale hlídám si, od koho tam nakupuju.
Jinak na Heurece je těch hodnocení téměř 11 tisíc a mnohem pozitivnějších
obchody.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]