Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak bez Uložto stáhnout mp3 např z Youtube?

Od: jirkasirkaaa odpovědí: 4 změna:

jak bez Uložto stáhnout mp3 např z Youtube a kde stahujete mp3, díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

z YT lze bez potíží stahovat - stačí odmazat přední část...

Z adresního řádku (URL) vymažte trojici písmen "ube"

doplněno 23.12.23 15:04:

žádný program - prostě link na youtube - bude tam youtube.com/blablabal/aůldn455/prdprd -a z tohoto odmažete "UBE" - takže to bude link yout.com/blablabal/aůldn455/prdprd

jirkasirkaaa
hodnocení

já se omlouvám, ale nechápu. Přes jaký program to mám stahovat?

doplněno 23.12.23 15:07:

pecka

smode2
hodnocení

0x

Používám rozšíření pro firefox s názvem Y2mate.com youtube converter & downloader. Pod každým videem se mi na ytb automaticky objeví nad názvem kanálu červené tlačítko Download, stačí kliknout a vybrat kvalitu.

hodnocení

0x

Ulož to k tomu nepotřebuješ. Já používám aplikaci Stream Fab. Ta běží na pozadí a když potřebuji něco stáhnout z YouTube, stačí pravým tl. kliknout do prostoru videa a vyskočí stahovací okno, kde jen zadám zda chci video, nebo audio. Pak se to stáhne automaticky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]