Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Potřeboval bych poradit s virtualboxem.Když dám spustit virtuální pc,hodí to error viz fotka a nevím jak to opravit.Zkoušel jsem snad všechno co jsem našel na internetu a nic nefunguje.Nevím jestli je to chyba virtualboxu nebo si ze mě dělá dobrýden.Všem díky za rady.Juras
Bylo období kdy jsem taky s tímto zápasil a někdy mi pomohla i starší verze VB... Taky jsem zjistil, že má velký vliv restart počítače a nové nastavení cesty k souborům... U některé verze mi dělalo problém, že jsem neměl přednastavené USB porty ve VB ... V základním nastavení je tuším USB.1 ... V jaké verzi Win používáš VB a v jaké verzi by měl být soubor co otvíráš? Jakou verzi VB máš? Taky má vliv když virtuální disk VB není vypnutý, je pouze uložený v "otevřeneném stavu", tak na jiném počítači daný disk taky není funkční - můj poznatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.