Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10, kód zastavení 0xc000021a

Od: pavelb odpovědí: 1 změna:
Ahoj,na notebooku mi po zapnutí naskočí modrá obrazovka s kódem zastavení 0xc000021a.Zkoušel jsem restartovat, zapínat nouzové režimy a další způsoby startu, ale všechno selhalo.Našel jsem pár návodů na netu, bohužel také nic.Nemáte někdo zkušenost s touto chybou?Dále bych se chtěl zeptat, kvůli tomu, že bych se nutně potřeboval dostat k dokumentům. Je možné z notebooku vyndat disk, koupit si nějaké zařízení, do kterého bych disk zapojil a dostal bych se k dokumentům přes jiný počítač? Používali se takové rámečky. Ale nejdříve si musím zjistit, jaký mám disk a podle toho koupit rámeček. A fungovalo by to vůbec?Mám notebook Asus R540M.Moc děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ohledně disku by stačila tato věc temu.com/...

nejsem si jist, jaký máte disk - ale u těchto by měl být SATA.

Otevřít NTB, disk přes redukci zálohovat v jiném PC, pak provést čistou instalaci windows - tj. vše z disku bude ztraceno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]