Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní data

Od: begi25® odpovědí: 7 změna:

Prosím muže my někdo poradit jak zistit na mojem telefonu,Xiaomi 11S jak najdu mobilní data?To znamená,kolik sem vyčerpal a kolik jich ještě mám?Děkuji za odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

4x
To zjistíš nejlepe u svého operatora

hodnocení

1x

Aplikace operátora

hodnocení

No, to ste my moc neporadil.To mne taky napadlo,proto sem prosil kdo má tenhle mobil.Ale stejně dekuji.

Typ mobilu není podstatný, ten přístroj s tím nemá nic společného. Najděte si na Internetu stránky Vašeho operátora a přihlašte se tam do svého účtu. Například u O2 je to na téhle adrese, případně u " Kaktusu" je to tady.

hodnocení

0x
Nijak, ten mobil netuší, jaký máte tarif a kdy se nuluje.
Zjistíte to u svého operátora, pokud máte některého ze tří hlavních, tak v aplikaci Můj T-Mobile, Moje O2 nebo Můj Vodafone, po přihlášení.
Jinak v mobilu to lze nastavit dle vašeho tarifu a pak orientačně zjistit v nastavení - připojení a sdílení - přenesená data.

hodnocení

0x
Optimalizace - vyużití dat - statistiky využití dat.
Zde vidíte dnešní spotřebu a taky která appka si kolik vzala a také zde můžete data konkrétním appkám zakázat.
Co se ale týče toho, kolik jste spotřeboval z vašeho balíčku a kolik zbývá, k tomu si nejlépe musíte nainstalovat aplikaci operátora.

hodnocení

Moc krát děkuji všem kdo my poradil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]