Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat Avast?

Od: misa503® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den.

Nahrál jsem si Avast a i když bylo uvedeno, že je v češtině, tak byl anglicky. Takhle jsem si jich nahrál několik až byl konečně jeden v češtině. Nyná bych potřeboval ty zbytečné smazat, Ukazuje mi toto. Jsem administrátor, ale nevím jak dál.

Prosím o radu jak to smazat, děkuji.

Jak smazat Avast?
Jak smazat Avast? #2

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Možná se pletu, ale to na obrázku jsou aktualizace Windows, s Avastem nemají nic společného *nevi*.

hodnocení

3x

použí tento odistalačí program + návod

avast.com/...

hodnocení

Neumím číst co není česky

@misa503: "Neumím číst co není česky"

To je u počítačů dost nevýhoda. Kdybyste uměl aspoň trochu, mohl byste si tu stránku do češtiny přepnout sám. Takhle vám budu muset dát ODKAZ

hodnocení

2x

Mohu doporučit osvědčený Revo Uninstaller. Kromě odinstalování vestavěným odinstalátorem vymaže zbytky v registrech.

hodnocení

Děkuji, perfektní program. Avast mám již pryč

111®
hodnocení

2x

to umí česky

Jak smazat Avast? #3

111®
hodnocení

2x

jo to se může stát když nepoužiješ odinstalátor

doplněno 22.12.23 08:52:

Revo Uninstaller je ke stažení i na mých stránkách telefon.unas.cz/...

doplněno 22.12.23 08:52:

jako zip soubor

111®
hodnocení

1x
Programy které se instaluji se nemazou ale odinstalovavaji. Jinak ti zuszavaji jejich stopy v systemu a zabira to misti na disku.

hodnocení

1x

Mě kdysi nějaká verze Avastu donutila reinstal systému - svinstvo

Stejně i já.

111®
hodnocení

0x

a pořádek v registrech a defragmentaci udělá 360 Amigo System /...

hodnocení

To je sice možné, ale umím jen česky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]