Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám aplikaciCapcut na střih videa ke stažení. nemám google play, ale f-droid jako správce balíků a operační systém je LineageOS bez google služeb. Bude fugunovat? Ale na f-droid.org jsem ji nanašel.
Nevím, jestli mohu věřit takovým těm stránkám nabízejí apk ke stažení (apkupre.com atd)
Doufám, že 4GB mi budou v 8jádrovém telefonu , 64bitovém ARMv8l stačit.
>Ale na f-droid.org jsem ji nanašel.
To je dobře
Na F-Droidu je pouze svobodný software který má k dispozici zdrojové kódy. Licence CapCutu ti zakazuje prakticky všechno co máš garantované u aplikací z F-Droidu takže tam ani nikdy nebude.
Existuje AuroraStore což je svobodný klient který stahuje aplikace přímo z GooglePlay.
Jestli to potřebuje knihovny Google služeb těžko říct ale zatím jsem nenarazil na aplikaci která by bez nich nejela, ale zase je pravda že jsem jich zas tolik nezkoušel
>Nevím, jestli mohu věřit takovým těm stránkám nabízejí apk ke stažení
Když jsem četl tu licenci tak v tomto případě bych jim já osobně věřil tak jako vývojářům samotným - vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.