Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace?

Od: misa503® odpovědí: 19 změna:

Dobrý den.

Chtěl jsem odinstalovat staré aktualizace, ale nedaří se mi to provést.

Některá aktualizace smazat jde, ale ty starší nejdou mi vůbec.

Prosím o radu, jak staré z roku 2021 smazat.

Děkuji za případné rady.

Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace?
Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #2

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

to se ale nedělá systémovými souboty ale třeba složkami FOTO nebo Dokumenty, nebo si vytvočíž na jném disku složku Staženao a odkážeš na to programy které stahují...atd. User určitě nepůjde přesunout protože je to systémová složka. Pokud potřebuješ přesunout programy je jediná cesta je odinstalovat z C: na jiném disku si vytvořit složky Program Files příp. Files (86) a znovu nainstalovat tam. Samozřejmě při instalaci vybrat umístění na jiný disk než C:
Tak vzhůru do toho. P.S. jak jsi dopadl s akumulačkama?

hodnocení

S akumulačkama - si pamatujete? - jsem dopadl skvěle. Díky za optání. Všichni mi říkali vyhodit, koupit nové. Lidé i firmy.

Naštěstí jsem zjistil, že se ještě vyrábí tyče co se do nich dávají, protože se používají i jinde. Pak jsem jen sehnal izolaci kolem cihel a trochu práce jsem tomu dal a bylo hotovo. Na soustruhu jsem si vyrobil ty drážky pro tyče v železech. A zapojení je pro mne jednoduché, protože jsem chtěl být původně elektrikářem tak se vyznám v silnoprodovém zapojení. Dělám rozvody i po domech, opravuji spotřebiče... Můj koníček. Přidal jsem vám, jak vypadalo postupně šílené zapojení, jak postupně odcházeli tyče. A nakonec vidíte inteligentní zapojení. Rozebral jsem a vyčistil motorek. Kamna dnes jako nová. Mám v domě kamna 4ks. Mám ze sebe radost. nyní řeším PC - uvolnění místa na C . Stáhnul jsem si CClener, dobrý program na hodně věcí. Už jsem něco z C přesunul a místa je více na C.

Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #3
Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #4
Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #5
19.12.23 12:09
hodnocení

Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #6
Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #7
Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #8
hodnocení

Nejdou vložit další obrázky

hodnocení

Založil jsem : Akumulačky-zapojení a instalace uvnitř

Tam se můžete podívat na poslední fotky.

Opatrujte se hezké svátky.

pocitac
hodnocení

2x

Aktualizace se neodinstalovávají, ale mažou se stažené soubory aktualizací, které již nejsou potřeba. Disk "C" --> Vlastnosti --> Vyčištění disku --> Vyčistit systémové soubory - zatrhnout všechna políčka a potvrdit vyčištění.

Pokud se chceš zbavit nepotřebných systémových aplikací, tak použij program "Revo Uninstaller". Po odinstalování aplikace zvol "Skenovat" a smaž všechno co je černé. Zálohy odinstaloaného nedělej, protože to by opět zabíralo místo.

hodnocení

Vyčištění disku jsem udělal. Jdu na Revo Uninstaller

Děkuji

petrm
hodnocení

1x

V návodu je podstatná slovo NEDÁVNO. Pokud se jedná o nějaké prastaré aktualizace, tak na ně asi navazují další aktualizace, takže není jednoduché je odinstalovat. Navíc možná máte nabouraný systém (jak je zřejmé z vašeho dalšího dotazu) a pak asi standardní postupy nebudou fungovat.

No on je to hlavně návod na odstranění poslední aktualizace, pokud s ní má uživatelský PC nějaké potíže. Není to o odstranění starších aktualizací... V podstatě je to využití bodu obnovy vytvořeného před instalací poslední aktualizace.

111®
hodnocení

1x

Tohle je dobrá cesta jak rozdrbat celý systém a skončíš čistou instalací. Ovšem pokud si předtím nestáhneš aktualizovanou verzi a použiješ starou, tak se ti tam ty aktualizace zase postupně nestěhují. P.S. Nechápu proč chceš taková kouzla, když tomu h*no rozumíš.

hodnocení

Protože se snažím uvolnit místo na disku C , který mám již nebezpečně plný

Tak si, místo nesmyslných pokusů kup ještě jeden disk a na něj si dej všechny svoje věci. Fotky, muziku a filmy. Na C si nech pouze systém.
petrm

Uvolnění místa na disku se dělá utilitou Vyčištění disku v průzkumníku. Je tam i možnost Vyčistit systémové soubory.

hodnocení

To bych právě potřeboval - nechat si na C pouze systém, ale nevím jak mám poznat, co je systém. Zbytek bych přesunul dle návodu, což se mi líbí. Divím se, že k systému se dávají věci které se systémem nemají nic společného - fotky...

Pak C se zbytečně zaplňuje. Ono stačí že se asi i zaplňuje C všemi aktualizacemi a dalšími zbytkovými soubory.

Když to tak pozoruji, jak se mi zaplňuje C , tak bych nechal C jen pro systém.

Co můžeš přesunout jsou Dokumenty a všechno v nich. Nic jinýho nepřesouvej, pokud nevíš k čemu co je, tak ani nic nemaž.

hodnocení

Postup je sice pěkný, ale nefunguje , tak nevím proč?

To jen na dokreslení, že jsem nejdříve hledal postup sám, ale prostě se mi nedaří odinstalovat ty staré aktualizace.

Proč nejdou odinstalovat staré aktualizace? #9

111®
hodnocení

0x
Ale to víš že to jde. Preinstaluj systém a budou pryč.
hodnocení

přeinstalovat systém neumím

hodnocení

0x
Jak tě napadlo že získáš místo odstraněním aktualizací? To jsou přepisování, a mají posloupnost, tak do toho nehrab. Zbav se dočasných souborů, jestli nepoužíváš tak i hybernace/uspání, instalační soubory aktualizací, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]