Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s Pinterestem

Od: aa* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nemá/neměl stejný problém jako já; Na pinterest jsem chodila pravidelně, ráda na něm hledám inspiraci. Poslední zhruba 2 měsíce mi už nefunguje vůbec. Otevřu aplikaci načítá se, ale nikdy se nenačte. Zkusím jejich web ten se ani neotevře. Též sem zkusila aplikaci odinstalovat a vymazat aplikaci pamět, bohužel bez úspěchu. Mé rodině, všichni sdílíme stejnou wifi, pinterest funguje. Nevím co se děleje, podle mého jsem už zkusila všechno, nebo ne? Prosím o rady.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a ti jiní mají stejný prohlížeč či zarízení? Je tvůj browser aktuální? Tyhle hypermoderní webové stránky se rozsypou v mírně starším prohlížeči.

aa*
vše mám aktualizované, rok starý telefon. Ostatní mají starší telefony než já.

eliska1
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]