Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přesun složky z C na jiný disk?

Od: misa503® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Dočetl jsem se, že lze přesouvat složky z C na jiný disk. C se mi dost zaplňuje, tak proto bych to potřeboval umět přesouvat. Když chci ale přesunout Picasa C, Users z C , tak když dám vlastnosti, tak se mi tam neobjeví přesunout, jako například u dokumentů, které jsem si přesunul z C na disk F.

Můžete mi prosím poradit, proč se mi tak děje? Nebo je nějaká jiná metoda na přesouvání z disku na jiný disk?

Děkuji za případné rady. Jsem jen uživatel lehce pokročilý.

Jak přesun složky z C na jiný disk?
Jak přesun složky z C na jiný disk? #2
Jak přesun složky z C na jiný disk? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

4x

Nejste pokročilý uživatel, jste totální začátečník, který možná umí klikat, ale nic neví o systému. Přesouvat systémové složky je nejrychlejší cesta k totální likvidaci systému.

hodnocení

111®
hodnocení

3x
Asi protože jsou to nainstalované programy s navaunosti na registry a prestalo nx to fungovat.

hodnocení

3x

Vždyť ti tady tučně zvýraznili v tom screenshotu, že můžeš přesouvat jen uživatelské složky, to znamená složky knihoven (dokumenty, videa, obrázky atd..) a vlastní tam vytvořené složky.

Je to jak píše @111 Systémové složky z C: jako Users nebo nainstalované programy v C: Program Files a jejich souborové složky možnost přesunu nemají. Hlavně se o to nepokoušej sprostným ctrl+x, ctrl+v. bo si d*jebeš systém.

19.12.23 06:14
hodnocení

Děkuji

18.12.23 18:10
hodnocení

Jak přesun složky z C na jiný disk? #4
Jak přesun složky z C na jiný disk? #5
Jak přesun složky z C na jiný disk? #6
lmgify

Nemá smysl přesouvat někam Picasa, když to má jen 83MB. To je jak nic při současných velikostech disků.

Stejně tak C\Users. To má 6GB, tedy 6000MB. Opět nic extra při dnešních velikostech disků minimálně tak 256GB.

lmgify

Můžeš použít některý z programů na vizualizaci, co zabírá místo na disku.

TDP, WinDir, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]