Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Dočetl jsem se, že lze přesouvat složky z C na jiný disk. C se mi dost zaplňuje, tak proto bych to potřeboval umět přesouvat. Když chci ale přesunout Picasa C, Users z C , tak když dám vlastnosti, tak se mi tam neobjeví přesunout, jako například u dokumentů, které jsem si přesunul z C na disk F.
Můžete mi prosím poradit, proč se mi tak děje? Nebo je nějaká jiná metoda na přesouvání z disku na jiný disk?
Děkuji za případné rady. Jsem jen uživatel lehce pokročilý.
Vždyť ti tady tučně zvýraznili v tom screenshotu, že můžeš přesouvat jen uživatelské složky, to znamená složky knihoven (dokumenty, videa, obrázky atd..) a vlastní tam vytvořené složky.
Je to jak píše @111 Systémové složky z C: jako Users nebo nainstalované programy v C: Program Files a jejich souborové složky možnost přesunu nemají. Hlavně se o to nepokoušej sprostným ctrl+x, ctrl+v. bo si d*jebeš systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.