Dobry den stala se mi taková věc ze jednoho dne sem na Facebooku osoba přišla k oknu začala něco dělat na mobilu a pak mi přišlo od Facebooku oznámeni ze se někdo pokusil pomoci vašich údajů přihlásit na Facebook ale bylo to zablokovaní to přihlašovaní jde něco takového udělat nebo je to kravinadalší věc to co se stalo jak sem psal nahoře pak mi zadal vypadávat internet a následně taťko normální provoz routeru následně přestane blikat dioda internetu a začne blikat dioda 2.4GHz a 5GHz toto bliká po dobu asi 30s a pak spadne internet jinak zbytek diod je zastavena ale svítivou takto to zůstane asi hodinu pak zhasnou všechny diody kromě power a pak router zase normálně funguje tato problematika za nesic se stane 10 a já se ptal je toto chyba routeru nebo se mi někdo nabourává do routeru a popřípadě jak to zjistitrouter je zabezpečeni heslem a mam od poskytovatele ochranupředem se omlouvám za chybí v pravopisu dekuj
Dobrý den, patrně používáte nějaký překladač z cizího jazyka do češtiny. Zkuste reboot/restart routeru a změňte si tam heslo. Jestli to takto sám nevyřešíte, tak problém řešte s Vaším poskytovatelem internetu (to je ten, komu internet platíte). Ohledně FCB poradí někdo jiný. Zdravím! doplněno 17.12.23 14:02: jakup - jestli máte router v pronájmu od poskytovatele internetu, tak žádejte o nový/výměnu. Pokud je Váš, tak ho buď reklamujte u prodejce (jestli je v záruce) nebo si kupte jiný (oprava se asi nevyplatí). Tady problém nevyřešíte.
toto sem zkoušel reboot/restart routeru a změňte si tam heslo sice to vydrželo 2 měsíce a zadalo to od začátku poskytovatel mi tvrdí ze je poškozeni router
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.