Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalení internetu

Od: jardalm79* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,už skoro 5 dní se mě zadrhává internet. Někdy se neukáže nic ani po spuštění aplikace Internet explorer. Jindy to chvíli běží bez problémů a po kliknutí na určitou stránku se nekonečně dlouho načítá a někdy se stránka ani nezobrazí. Největší problém toto dělá při stahování. Když jdu třeba na uloz.to,okno mi po kliknutí ukazuje i několik desítek hodin trvající stahování,a zpravidla pokaždé se po pár minutách stahování samo přeruší. Spočívá tento problém v přetíženém přijímači,počítači samotném...? prosím poradte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrnousek*
hodnocení

1x

to asi vir nebude.. mě se přerušovalo stahování když jsem měla přeplněnou paměť.. zkuste pročistit pc, možná to vyřeší i problémy s netem.

praivo*
hodnocení

0x

Vir...? Na admin[zavináč]pctipy.net mi pošli log z RSIT.

doplněno 03.03.13 18:28:

Moment... Windows XP SP3?

doplněno 03.03.13 18:52:

Ač je to divné, mně tohle v uvedeném OS dělá Windows Update.

doplněno 03.03.13 19:01:

Ale na Win7 mi to nedělá*nevi* No jo, "MalýMěkký"...

mowla*
hodnocení

0x

Stáhni a nainstaluj si Ccleaner (např. odsud - slunecnice.cz/... ), nech jej v defaultním nastavení a spusť promazání - mázne tempy a cache browserů (a jiné smetí, které se časem nashromáždí).

Pokud to nepomůže, pošli verzi Win a antiviru...

doplněno 03.03.13 18:55:

Praivo - třeba i proto mám automatické Win Update (aj.) vypnuté... ;)

borek*
hodnocení

0x

Zdravím,

já Vám doporučuji stáhnout si na pořádné pročištění program Easy Cleaner.Je také v češtině jako CCleaner,ale jeví se mi jako lepší,velmi jednoduše se s ním pracuje.CCleaner jsem také míval ale přešel jsem na tento program a nelituji.

slunecnice.cz/...

Přeji hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]