Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zatím mám počítač stolní WIN 10 Pro. Plánuji nechat si nainstalovat WIN 11.
Mám starší monitor czc.cz/... L204WS a počítač doma WIN 10 Pro.
Zajímalo by mě zda i u WIN 11 mi bude tento monitor vyhovovat, když má rozlišení 1680x1050 bodů.
Dále mám starší skener canon.cz/...
Bude také fungovatu společně WIN 11?
Chtěl bych toto znát předem, protože se obávám, že firma mi může hned říci, že toto vyhodit, aby mi mohla prodat vše nové. Nerozumím tomu, jsem jen uživatel.
Děkuji za odpověď či případné rady jestli ty starší věci vyhodit nebo je bude možné i dále využít.
Na evropském webu má Cannon ten skener jako nepodporovaný ( ovladač jen pro W10), ale na americkém webu to má nějakou poznámku pod čarou, která tam bohužel chybí (viz Operating system compatibility)
Ten monitor je solidní fosílie (2011, VGA, LCD). Tam bude spíše záležet na tom, jestli W11 má ovladače pro grafickou kartu v tom PC - viz Ovládací panel/Správce zařízení/Grafický adaptér , kde je uveden model karty.
Někdo rozchodil nepodporovaný LiDE 100 (!) na Win11.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.