Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize a flashka

Od: mirko odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Máme televizi Philips. Dal jsem do televize flashku. Nemužu najít v menu flashku abych si mohl přehrát film.Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nevím jak u Philips, ale u většiny televizí tu USB najdete ve Vstupech (inputs) - tlačítko stisknete a objeví se dostupné vstupy. Ale je možné, že ta USB je naformátována jinak, než vyžaduje systém TV, případně může být vadná

jenik
hodnocení

5x

Náte naformátovanou flešku do televizí podporovaného formátu?

hodnocení

2x
Hledejte nějaký multimediální přehrávač, často bývá mezi aplikacemi.
Nebo dejte přesný typ TV a určitě se bude dát poradit lépe. Případně návod jistě napoví.

petrm
hodnocení

2x

Mám TV Philips. Když stisknu na ovladači Sources, objeví se mi Antena, USB, HDMI...Najedu na USB a vidím, co na USB je, např. Složky, Videa, Music...

hodnocení

2x

U LG najdu flešku (obsah-tedy foto i film) v nabídce FOTOGRAFIE...

Zkus i jinou flešku... Háhoda je blbec...

hodnocení

0x

Podstatná bývá i velikost flešky. Mně TV spolehlivě bere od 128GB, 64 GB jen některé a menší vůbec.

TV Philips mívají podobně jako TV Sony ne úplně běžný SW a často se k fleškám chovají jinak, než klasika (Samsung, LG, Hisense a pod. včetně noname TV). Formátování na formát příslušné TV obvykle není třeba, TV si flešku většinou naformátuje sama. Ovšem skoro vždy může být problém s přehráním filmů, nahraných na PC, v TV a totéž naopak.

doplněno 15.12.23 11:48:

@petrm: Já bohužel TV Philips nemám, poslední šla na SD asi tak před 7 lety. Takže se omlouvám, pokud se za tu dobu v připojování flešek něco podstatně změnilo.

petrm

V příručce k TV Philips:

Podporované systémy souborů USB
- USB (FAT / FAT 32 / NTFS):
Připojujte pouze taková zařízení USB, která spotřebovávají maximálně 500 mA.
Kapacita disku pro přehrávání není omezena

Formáty přehrávání
- Obrazový kodek: JPEG, GIF, PNG, BMP
- Audio kodek: MP3, WAV, WMA (v2 až v9.2), AC3,
AAC, HE-AAC, DTS 2.0
- Video kodek: AVI, MKV, H.264/MPEG-4 AVC,
MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV9/VC1, HEVC
- Titulky SRT, SMI, SSA, SUB, ASS, TXT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]