Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poprosím o radu, co jsem to našla a zda mohu nabídnout k prodeji. Děkuji.
Toner Samsung CLP-320, CLP-325, CLX-3185 (CLT-K4072S) PIRANHA, černý alternativní toner s čipem, 1500k černý kompatibilní (neoriginální) toner značky PIRANHA pro tiskárnu Samsung: odkaz
Třeba je ve sklepě k němu i tiskárna.
Zdravím, vypadá to jako toner do tiskárny s ochranným krytem (to oranžové), ale mohu se plést.
Jak chcete prodávat něco, co není Vaše? O tom, že nemáte ani ponětí o tom, co to je pomlčím, dost mi to připomíná oblíbenou Geňovu ,,Reklamaci´´ z Partičky .
Pokud ale hodláte zjisitit o tom něco víc, tak to zkuste vyfotiti něčím normálním, takhle vidím jen čený bazmek s oranžovým bazmekem. Což mě lehce připomíná toner do kopírky, či laserprintu. Ideálně vyfotit ten štítek tak, aby šel přečíst...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.