Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu slouží tento výrobek?

Od: lari odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, poprosím o radu, co jsem to našla a zda mohu nabídnout k prodeji. Děkuji.

K čemu slouží tento výrobek?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Toner Samsung CLP-320, CLP-325, CLX-3185 (CLT-K4072S) PIRANHA, černý alternativní toner s čipem, 1500k černý kompatibilní (neoriginální) toner značky PIRANHA pro tiskárnu Samsung: odkaz

Třeba je ve sklepě k němu i tiskárna.

larix

Dobrý den,

mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď.

hodnocení

1x

Barva do tiskárny.

No nabídnout můžete, ale nevěřím že někdo koupí.

hodnocení

1x

Zdravím, vypadá to jako toner do tiskárny s ochranným krytem (to oranžové), ale mohu se plést.

hodnocení

1x

Jak chcete prodávat něco, co není Vaše? O tom, že nemáte ani ponětí o tom, co to je pomlčím, dost mi to připomíná oblíbenou Geňovu ,,Reklamaci´´ z Partičky . *smich*

Pokud ale hodláte zjisitit o tom něco víc, tak to zkuste vyfotiti něčím normálním, takhle vidím jen čený bazmek s oranžovým bazmekem. Což mě lehce připomíná toner do kopírky, či laserprintu. Ideálně vyfotit ten štítek tak, aby šel přečíst...

lari
hodnocení

Nález byl ve vlastním sklepě *smich* Nafotím zítra. Zatím děkuji za odpovědi.:)

hodnocení

1x
Toner. Jinak nedokážu si představit, že od někoho z inzerátu kupuju rozbalený kus. Podle mne neprodejné.

hodnocení

1x

Jednoznačně je to toner do laserovky (do jaké netuším). Pokud jsou ty pásky, držící ochranný kryt neporušené, mohl by to nějaký zoufalec za pár korun i koupit.

lari
10.12.23 19:57
hodnocení

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]