Dobrý den. Mám nový PC s Windows 11 a nevím jak dostat zástupce aplikací na plochu,zkousel jsem už všechno . V 11 jsou ty aplikace dole v liště a nejdou mi přetáhnout na plochu ani podržet myší ani pravým tlačítkem. Poradíte dik
Na Ploše pravou myší Nový, pak Zástupce a najít v PC...u win 10 to tak je...případně pak odstranit z hlavního panelu...klik pravou myší a Odepnout z hlavního panelu
Ikony na ploše můžou být skryté. Pokud je chcete zobrazit, klikněte pravým tlačítkem na plochu, vyberte Zobrazit a pak vyberte Zobrazit ikony na ploše.
Přidání ikon, jako je Tento počítač, Koš a další, na plochu:
Vyberte Start, otevřete Nastavení a pak v části Přizpůsobení vyberte Motivy. .
V části Motivy se posuňte dolů a vyberte Nastavení ikon na ploše.
Vyberte ikony, které byste chtěli mít na ploše, a pak vyberte Použít a OK.
juzek
To všechno jsem tam dostal můj počítač, koš atd,ale jak tam dostat třeba youtube,idnes atd to tam jak jsi napsal není
Podívej na youtube Geekboy to minulý měsíc recenzoval. Je hodně svižný na domácí použití výborný. jsem nadmíru spokojený. Není tam předinstalovaný žádný balast který zpomaluje počítač. A velikost do větší dlaně. T9 plus mini pc.
Ještě mám otázku. Když chci složku zkopírovat do jiné složky, tak dám kopírovat a pak nevím co dál.Kdyz otevřu složku kde se to má zkopírovat tak se nic neděje. Dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.