Nejste přihlášen/a.
Buďte zdrávi. Chtěl bych se zeptat, jak mám rozloži a vypálit DVD na 3CD? Dostal jsem historický počítač, s CPU K6 a není tam DVD mechanika Děkuji
Ahoj. Odpoveď záleží od toho, čo na tom DVD je(programy, film, foto...). Napíš viac, viac sa dozvieš. Tiež to zálezí na tom koľko dát na tom DVD je. Môže sa stať že budeš potrebovať 5 CD.
Hele, je ta stará dobrá česká hra Mafia. Bohužel dnes se prodává jen na DVD
Jinak Mafia je tradičně na 3 CD, takže by ty 3 CD měli i být
Budu vypalovat v Neru- StartSmart 8? Myslím, že je to 8
Tak děkuju
Hele jen tak mě napadlo, nebude to zbytečná práce? Půjde vůbec na tom historickým compu spustit? Pokud se jedná jen o to jak tu hru dostat do compu, tak bych udělal .ISO soubor, třeba v Alcoholu, ten v Total Commanderu rozdělil na části po 700 MB, ty vypálil a následně do druhýho compu nakopíroval, v TC sloučil, tudíž ti tam vznikne ten původní .ISO soubor a pak už třeba opět přes Alcohol ti to půjde nainstalovat.
požadavky na systém (Mafia je celkem nenáročná)
Operační systém:Windous 98,98 Second Edition,Millennium,2000,xp(profesional)
Procesor:min 500MHz Pentium3 nebo AMD Athlon.
Ram:min 96MB ale doporučuje se 128MB.
CD/DVD Rom mechaniku.
1.8GB volného místa na disku.
16MB aledoporučuje se 32MB video karta s DiretX 8.1 kontabilní zvuková karta.
Klávesnice a myš.
Napadá mě, co ty dvě PC připojit do stejné sítě a přetáhnout iso přes síť? Případně je propojit přímo, ale to je zase o kabelu. Bez Alcoholu to myslím stejně nepůjde, už je to dlouho co jsem ji hrál, ale mám dojem, že vyžadovala disk v mechanice. Máš na HDD cca 4 GB místa když je to taková historická mašina? Necelé 2 GB budou třeba na iso a další 2 na samotnou instalaci. Pálit ani nemusíš, stačí fleška.
A co takhle vytáhnout DVD mechaniku z toho jednoho PC, na tu chvíli?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.