Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám počítač s w8 a měl jsem problém s přihlášením. Uvedl jsem jej do továrního nastavení a od té doby se nedostanu na internet, odkaz na původní internet exploler je nefunkční. Zkoušel jsem přes jiný počítač různé prohlížeče, stáhnout instalační soubor na fešku a ten spustit v problémovém počítači bez prohlížeče, jinak internetové připojení je v pořádku, problém je, že v něm nemám prohlížeč. Instalační programy hlásí, že se stahují do uvedeného umístění bez vlastností. V počítači s w8 nejdou nainstalovat a většinou chtějí mít připojení k internetu, ale jak, když prohlížeč v něm není.
Můžete mi nějak poradit co s tím?
Pánu "Fandovi", ak sa ešte zaoberá win8, z doby kamennej,
ja by som doporučoval, vykašlite sa na Mrkvosoft, nainštalujte tam
napr. LinuxMint21, a máte po starosti...
Je tam firefox na internet + všetky bežné kancelárske programy,
nie ja problém s "ovládačmi", sú tam prg. na video, obrázky atď...
prohlížeč není připojení do internetu. Připojení je budˇkabelem z roteru nebo WiFi,, což bývá ikonky ve spodní listě. Jinak lze použít dotaz "připojení k síti" ve Win nápovědě.
prohlížeč není připojení k internetu. Připojeník Internetu je buď kabelem mezi routerem a PC , nebo WiFi. K tomu netřeba žádný prohlížeč: Jestli to nechápeč tak si někoho pozvi..
1) Připojení k internetu a prohlížeč nejsou totéž. Připojení k internetu musí fungovat zcela nezávisle na prohlížeči.
2) Ano, Internet Explorer už jako webový prohlížeč není použitelný. Už i Microsoft ho aktualizacemi odstavil.
3) Instalátor je třeba spustit jako správce: kliknout pravým myšítkem na instalační soubor a z kontextového menu vybrat »Spustit jako správce« a případně potvrdit heslem. Jinak systém změny zablokuje.
4) Poslední verze některých prohlížečů - Google Chrome, Firefox..např. už W8 nepodporují. A možná nepújdou ani nainstalovat. Lze to obejít instalací starší verze prohlížeče nebo ESR edicí Firefoxu.. ale v tom už nemusí některé weby správně fungovat..
5) Jak jste právě zjistil, uvádění počítačů do továrního nastavení často víc problémů způsobí, než vyřeší. Počítač není mobil.
Zkuste přes příkazovou řádku otestovat funkčnost připojení k internetu, jak vám radil halamus. Pokud ping neprojde, připojení z toho PC nefunguje a je třeba nejprve vyřešit to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.