Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na sociální síti mě okradl, jak to řešit?

Od: muffin odpovědí: 10 změna:

Dobrý den na sociální síti mě okradl uživatel o peníze kdy mi měl poslat telefon ale neposlal mi vůbec nic a 9 000 kč si nechal na svém učtu. Zkoušel jsem nahlašovat profil,zprávy ( přímo přes tlačítko v appce) již před třemi týdny ale nikdo se mi neozval. Taktéž nemůžu najít žádny kontakt at telefon nebo mail na cz podporu. PČR jsem to byl náhlasit dnes ráno ukázal jsem konverzaci ale uživatel si odstranil profil ( kamarád ho hledal ale nenašel ) . Je vůbec nějaká možnost jak kontaktovat tuto společnost? Jak je možné že při podnikání v čr zde nemají i pobočku či pověřenou osobu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Tak ste ziskali cennu zivotnu skusenot za 9000. Rozlucte sa s nimi a nekupujte cez pochybne zdroje, ako "socialna siet".

Přesně tak.
9tis Kč, to dnes není ani cena dobrého školení na složitější software.
Takže ať tazetel bere těch 9tis. jako cenu školení v Black Friday akci.

k2
hodnocení

9x

A k cemu by Vam ten kontakt/poverena osoba ci pobocka v CR byla? Myslite, ze by Vam poskytli neci osobni udaje? Nechte reseni na PCR.

hodnocení

9x

Lidé přišli o milióny. stále jsou nepoučitelní.

Vám pomůže jedině policie.

Proboha, jen to ne.
V ČR se polovina lidí nechá dobrovolně okrást (nedávno článek o důchodkyni, co poslala peníze ani nevěděla komu i když jí to pracovnice banky rozmlouvala) a pak jde na Policii, aby to vyřešila? Jsem kategoricky proti, jen to PČR zahlcuje zcela zbytečnou prací a agendou.

Martine, souhlas.

lmgify
hodnocení

3x

> Jak je možné že při podnikání v čr zde nemají i pobočku či pověřenou osobu?

Pro podnikání na jednotném evropském trhu stačí mít sídlo kdekoliv v EU. Většinou je to z daňových důvodů Irsko, někdy Nizozemí.

ttt
hodnocení

0x
Jak proběhla platba? Na český účet banky? Pokud ano, tak je aspoň šance na vypátrání vlastníka účtu.
Pokud jinak nebo zahraniční bankovní účet, tak je to už problém.

hodnocení

0x

Tak v budúcnosti kupujte veci na dobierku,tam je menšie riziko,že vás okradnú. A pokiaľ je to len suma v rámci priestupku,tak sa s tým nik nebude vo veľkom zaoberať.

Že by? Balík zaplatí a teprve potom rozdělá. A může to být rozdělání s překvapením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]