Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada za Uloz.to?

Od: gumidek® odpovědí: 22 změna:

Ahoj rádci,

zajímalo by mě, kde stahujete filmy, když uložto zkončilo k vůli autorským zákonům. Byl jsem zvyklí si občas stáhnout nějakou pohádku či starší seriál. Něco mám na disku, ale něco ne. Je nějaká alternativa podobných webů? Jaké? Youtube mi nepište. Tam je zase ignorace adblocku a spousta nesmyslných reklam, že je z filmu prd.

Díky

Náhrada za Uloz.to?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, můžete si zkusit i web viz odkaz. Zdravím!
sdilej.cz/...
doplněno 02.12.23 15:01: Nemáte zač. Pokud byste vzal na milost YouTube, tak pro OS Android je skvělá apka Snaptube. Občas do ní reklama vstoupí, ale potom už stahování zvuku/hudby a videa je bez reklam (pro instalaci musíte v zařízení povolit instalaci z cizích zdrojů). Myslím, že v případě zájmu si ji na Google umíte najít.
hodnocení

Dík Bene, tohle je supr.

02.12.23 15:32
hodnocení

Dík

devils66
hodnocení

2x
Já stahuji na FastShare.cz Taky jsem si dnes chtěl stáhnout film z Uložta.

karel556*
hodnocení

2x

To jsou ale jen uložiště pro vlastní tvorbu.

Když třeba v zalohuj si. Napíšu do vyhledávače, dejme tomu Avatar a odkliknu hledat, tak co se prosím stane?

Můžeš to zkusit. Hlavu ti neutrhnou.

04.12.23 10:37

TAk jo

Náhrada za Uloz.to? #2
Náhrada za Uloz.to? #3

hodnocení

1x

Vzhladom na sprisnovanie ochrany autorskych prav necakajte v EU ziadny verejne dostupny server, kde bude nelegalny obsah. Nieco sa moze objavit, fungovat na hrane a obchadzat chvilu zakony, ale skor ci neskor to vypnu.

hodnocení

0x

Kto vie,či by poradenie nebolo porušením pravidiel?

hodnocení

No... kde to žijem...

Snad ne. To už by byl extrém.

nyx
Vzhledem k tomu, že stahování není trestné, tak ne, ale to by tak hrálo, aby si autoopravář pouštěl pohádky, teď má stahovat brzdy a ložiska - mazej opravovat auta…
hodnocení

Já to dělám přijednom. Pouštím si pohádky nebo poradte.cz při opravách aut.*frajer*

Mimochodem ložiska tak maximálně ze startérů a alternátorů.

nyx
Stshovák máš použít správně i na stěrače, a ne mlátit kladivem!
To jako koukáš na Mrazíka, a přitom opravuješ auto? ty seš jak ten z Pohořelic, ten se u toho zase …
hodnocení

To mám dělat v tichu padajících vloček za oknem?

Někdo se natáčí, někomu stačí rádio a někdo má rád DVDčka nebo filmy z mobilu či notebooku. Pustím a hraje to za zádama. Většinou notoricky známé, tak mě to neruší a přesto vím děj filmu.

nicolas
hodnocení

0x
1. Kodi - zadej do googlu, najde ti to informace. Můžeš koukat online i stahovat.
2. Torrenty
Ale počítej s tím, že stahování bude čím dál obtížnější. EU po tom teď dost šlape.

Také proto teď používám hlavně torrent servery z ruska :o) rsload.net, rutor.org atd. atp. Ideálně si vypomoci vyhledávání na yandex.com pro případ, že by google něco záměrně odfiltrovával :) Ostatně ne nadarmo je Yandex opakovaně kritizován, že je "ramp to the darknet" :))

Má to snad jen tu nevýhodu, že se tam v Čj nesežene skoro nic. Max. v Aj jazyce. Alespoň si trochu osvěžíte azbuku ;)

killer
hodnocení

0x
Za me jedina cesta je tahat to ze 3 zemi jako UA/US/RU. Tam maj jiny legislativy a EU tohle neblokuje. Na obcasny stahovani je to ok…

shegrey
hodnocení

0x

Ahoj, většinou tady řešíte videa, filmy. Ale já stahovala knihy, často i odborné ke kterým je jinak těžké se dostat. Nemáte někdo radu, kde jinde bych je mohla stáhnout.

lmgify
04.12.23 08:32

libgen.is

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]