Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci,
zajímalo by mě, kde stahujete filmy, když uložto zkončilo k vůli autorským zákonům. Byl jsem zvyklí si občas stáhnout nějakou pohádku či starší seriál. Něco mám na disku, ale něco ne. Je nějaká alternativa podobných webů? Jaké? Youtube mi nepište. Tam je zase ignorace adblocku a spousta nesmyslných reklam, že je z filmu prd.
Díky
Já to dělám přijednom. Pouštím si pohádky nebo poradte.cz při opravách aut.
Mimochodem ložiska tak maximálně ze startérů a alternátorů.
Také proto teď používám hlavně torrent servery z ruska :o) rsload.net, rutor.org atd. atp. Ideálně si vypomoci vyhledávání na yandex.com pro případ, že by google něco záměrně odfiltrovával Ostatně ne nadarmo je Yandex opakovaně kritizován, že je "ramp to the darknet"
)
Má to snad jen tu nevýhodu, že se tam v Čj nesežene skoro nic. Max. v Aj jazyce. Alespoň si trochu osvěžíte azbuku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.