Dobrý den, podívejte se narodil jsem se na Slovensku A momentálně jsem dočasně v Česku ale chtěl bych se rád podívat na film Fakjů Pan profesor (v Česku fakju pane učiteli) ale nemůžu to ani za Boha Najít ze slovenským dabingem. V českém dabingu to prostě vidět nechci Protože Zaprvý se mi nelíbí český dabing a za druhý jsem zvyklý na slovenčinu. Nevíte náhodou kde online tady ten film najít? (na Kukaj to atd. Je pouze s českým dab) se slovenským dabingem byl na Ulož.to ale vzhledem k tomu že ulož to skončilo tak už to nejde Což mně neskutečně štve, protože včera jsem se ten film pokusil z toho ulož to stáhnout, ale došlo k problému takže jsem stáhl úplný prd.
Pokud český dabing stojí za h..., tak je možné si film stáhnout v původním znění a se slovenskými titulky. V slovenském jazyce jsem ho nenašel, tím netvrdím že není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.