Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz, jestli má někdo negativní zkušenosti s programy, který jsou ke stažení na webové stránce slunecnice.cz . Dlouho jsem odtam nic nestahoval Stáhnul jsem si odtam dnes youtube downloader, ale antivir hlásil, že v tom programu je vir. Používám avast. Tak jsem si ten youtube downloader stáhnul znova ze stránky stahuj.cz a vypadá to, že na stahuj stahuj.cz je ten downloader čistej. Nejsem si ale jistej, jestli se můžu spolehnout jenom na kontrolu avastem. Zajímá mě, z kterých stránek kdo stahuje programy. Za odpovědi předem díky.
To je nebezpečné stahovat z těchto serverů - protože záměrně přidávají cosi neznámého do instalačního balíčku - lze ověřit Vlastnosti- Digitální podpis - buď nebude platný nebo to bude slunečnice-stahuje?
Je to něco jako si provést směnu eura na koruny u pražských ruličkářů
Avast v tomto případě zrovna byl k něčemu dobrý že před zjevném zmanipulovaného instalačního balíčku zrovna varuje správně
@ leon Stáhnul jsem si odtam dnes youtube downloader, ale antivir hlásil, že v tom programu je vir.
Stahoval jste normální verzi nebo tu "s vylepšením od seznam.cz" ? Ta by se antivirům skutečně líbit nemusela.
Podle mě je lépe používat slunečnici pouze jako zdroj odkazů na web autora programu a stahovat sw přímo do něj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.