Nevíte co přesně znamená tato chybová hláška (ukáže se když dám Odstranit potize), kabel nepoužívám - doma mám internet přes wifi a ta funguje, na mobil chytám, ale na ntb přestala jít. Wifi na ntb zapnutá je, zkoušel jsem vypnout a zapnout a pořád nic. Bohužel nemůžu dát dřívější bod obnovy, ty jsem kdysi smazal kvůli místu a už nevim co s tím dá se to nějak opravit? Ani nevím co s tím je, mohla to udělat nějaká aktualizace? nebo mi něco odešlo v ntb? Prosím poradte
Tohle, co je na obr souvisí s kabelem, wifi je teda asi vypnutá. Některé NTB měli dříve mechanický přepínač - vypínač wifi, kvůli jednoduchému vypnutí v letadle. Býval to potahovník na přední hraně, nebo i z vrchní, nebo nějaké Fčíslo s fn. Když se wifi tímhle deaktivovala, často se to chovalo, jako by byla vypnutá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.