Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se musím pořád přihlašovat heslem

Od: jarinht® odpovědí: 12 změna:

Při otevření jakéhokoliv programu se musím ,po jeho odhlášení,opětobvně přihlásit heslem,i když mám u programu zatrženo,heslo uložit.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To je zase dotaz tipu "Mám doma zvířátko, čím ho mám krmit"?
Pokud neupresnite dotaz, těžko se řadít.
Jaký Os,programy,s jakými pravý pracujete, atd...?
Upresnete .."po jeho odhlášení" bo když se z nějakého programu odhlásite, tak vždy se musíte znovu přihlásit.

111®
hodnocení

0x
Máš zaheslovan pristup do pc?

hodnocení

Nemám zaheslováno.

hodnocení

0x
Jak jakéhokoliv programu? To si třeba na kompu spustíš program VLC, aby ses podíval na stažený film a musíš se po spuštění VLC přihlásit?

hodnocení

0x
V jakém os a jak dialog vypadá? Není to sudo v linuxu?
Odhlášení čeho? Odhlášenínprobíhá jak? Proč tedy odhlašuješ,?
Jak vypadá to "zatrženo" a kde se nachází?
O jak3 jde hedlo? Je to jdenk a to samé? Jak si k tomu heslu přišel.

hodnocení

0x
Radši pošli screenshot, takhle je to podivné.

hodnocení

je třeba si pořádně přečíst otázku - když se přihlásím v googlu na program,které vyžaduje jm.a heslo,a pootom se z programu odhlásím,tak při dalším přihlášení musím opět zadat heslo.Chtěl jsem vědět,zda nemám někde něco blokovaného,abych se stále nemusel heslem přihlašovat.

Kde se co píše o googlu?

"Při otevření jakéhokoliv programu se musím ,po jeho odhlášení,opětobvně přihlásit heslem,i když mám u programu zatrženo,heslo uložit."

Co se myslí přihlášením v googlu?

Je třeba řádně formulovat otázku. Neb otázka je naprosto nejasná a doplnění tomu vůbec nepomohlo. Naopak, je to ještě více nejasné.
Napiš to ještě jednou a pořádně, hlavně jasně.
glyx

"a pootom se z programu odhlásím,tak při dalším přihlášení musím opět zadat heslo"
A není přesně tohle smyslem přihlášení se do čehokoliv? Po odhlášení je nutné se opět přihlásit a zadat heslo.

Jiank zkuste otázku formulovat ješetě jednou a lépe.

hodnocení

0x

Pretože v programe nie je to povolené,hesla máte uložené v operačnom systéme,musíte si to povoliť v danom programe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]