Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube 2,účty, jeden komentář

Od: g68® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, pro prřístup do YouTube mám na mobilu a na PC 2 různé učty. Účtem na PC jsem udělal komentář, stále je tam ,ale na mobilu ho nevidím. Má uploader videa právo mazat commenty? Pokud ano, jak může nastat vyše uvedená situace?A pokud ano, dozvím se to nějak nebo je to na libovůli uploadrea? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

0x

Pokud vím, tak komentáře může smazat jen youtube algoritmus, ne tvůrce, který video nahrál.

ll
Tvurce samozrejme muze komentar skryt a muze skryt i jeho autora, tedy nikdo neuvidi u jeho videi ani ZADNE jeho komentare ani zpravy do chatu pri zivaku…

re4zon
hodnocení

0x
Google na to ma algoritmy a chova se ke komentarum vseljak. Nektere maze na zaklade nahlaseni. Nektere maze sam od sebe. A nektere nekomu zobrazi a nekomu ne, na zaklade jeho chovani, aby nahodou nekoho neco neurazelo. Posahana cenzurni levicacka funkce, nic jineho v tom nehledej.

jaj*
hodnocení

0x
Stačí když se googlu něco nezdá, mě zase nezobrazil recenze co jsem psala,
ll
Nekdy pomuze rozdelit na 2 texty, skoruje se frekvence “skodlivych” pojmu…

ll
hodnocení

0x
To uz je jako facebook, ruznym cilovym skupinam zobrazuje ruzne vysledky.
Cilem je maximalizace profitu.
Nekdy se komentar zobrazy jen kdyz date “od nejnovejsich”, je to nelogicky ale je to tak. Zalezi co je obsahem textu.
Pokud nevidite vubec zadny vas komentar (na jinem nebo neprihlasenem youtube uctu), pak vam mohl autor videa nastavit trvale “skryti”, to pak vidite jen pod vasim uctem vase zpravy - zkuste napsat to same z jineho uctu.
Take zkuste v puvodnim uctu si to olajkovat, pokud to jde a nehodi to chybu, tak je to jeste dobry (prispevek neni uplne odstranen algoritmem).
Je to slozity…

g68®
hodnocení

@ll Jo, to skrytí dává smysl. Blbé je, že se člověk o tom nedozví, pokud neudělá pokus s jiným účtem. Takže spostu konetářů jsem vlastně dával zbytečně.

Abych uvedl do kontextu, o co vlastně jde. Občas mi YT algorimus nabídne nějaké videa z talentových soutěží (AGT, X-/Factor, The Voice, ...), proč ne, rád se podívám. No a nedávno mi to nabídlo jakéhosi Filipínce, která zpíval píseň od Air Supply. Říkal jsem si ten je dobrej, to je jak originál. No a v jednoum komentáři bylo uvedeno, že je to fake, že je to celé nahrané. Tak jsem zbystřil a pustil si to ještě jednou. Teprve potom mi to došlo. Ten zpěvák je klíčovaný do původního pozadí z té soutéže, když ho snímá kamera, tak jen staticky zepředu. Záběry poroty (s kterou vůbec nekomunikuje) a obecenstva jsou přidané ze skutečné souteže. On sám nezpívá, jen imituje. Ohromující je kolik lidí mu to žere a myslí si, že je to reálné. Čím víc jsem to sám komentoval, tím víc takový fejků se na mě začlo valit. Ten človék toho vyprodukoval stovky a zřejmě to vyrábí i pro další kanály (asi příbuzní :)), forma je stejná, osoby se mění a recykluje jen cca 10 písní. Zjevně to dobře vydělává. Vidím, ale že je to boj s větrnými mlýny. Lidi se prostě rádi nechají vodit za nos.

No, až se do toho pořádně vloží AI, máme se na YouTube na co těšit. To už clověk nebude moct věřit ničemu.

deepfaker
Pokud tam bylo množství vulgarit či neg. slovíček typu fake cheat apod., tak to mohl skrýt i sám YouTube … dnes ti tvůrci, by taky mohli dostat nějakou psychickou a taku, kdyby dostávali negativní komentáře, víte jak :) pak by mohli přestat točit videa, a Google by neměl příjem, takže proto …
Navíc doufat, že si někdo přečte váš komentář, někdy může být třeba 10 000 komentářů, to je nereálný.
O tom že jste (váš účet tvůrcem v jeho kanálu) skrytý (Lidově řečeno ban), žádnou zprávu nedostanete, můžete psát do zblbnutí :)
Za mě - nemá žádný smysl psát něco negativního tvůrcům, proč? Tím nic nezměníte. Takže když máte potřebu se vyjadřovat, tak to udělejte neutrální či pozitivní formou typu: pěkný trik smajlík…
Představte si, že vy začnete něco tvořit, a někdo vám začne házet negativní komenty, no tak co uděláte? Ban.
Vezměte si, že máte obchod, tam výlohu, a někdo vám tam bude na tu výlohu neustále něco psát, co vy nechcete, to je úplně to stejný. Tady je krámek majetkem Googlu, a ten rozhoduje i, co se do té výlohy dá :(
Konzument obsahu taha za nejkratší konec - a při sledování zábavných videí na YouTube vždycky myslete na to, že jste jen ovečka, která jim má vydělávat peníze. Platíte vaší pozorností i pokud máte adblock. Klient je ten, kdo si zadal reklamy, ne vy. to by se totiž ničeho na nikom a nikdy, u podobné platformy nedomůžete. takže je úplně zbytečné se rozčilovat, nebo ztrácet čas.
Jo a podvržené obličeje? tak to už registrujeme všude od 2017 - vyhledejte si: deepfake
cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]