Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Dovedu si představit notebook na nohou a sed na gauči s podpěrou taburetem. Tak to dělá dcera. Já mám pc desktop + monitor. Provizorní pc stůl se židlí. Nevydržím ani hodinu. Chci si vyrobit pc stůl tak, abych u něho mohl sedět v křesle, pravý loket s myší bude opřen o pravou stranu. Předpokládám, že pohodlným sedem v křesle vydržím déle a "udělám více práce a studia". Sed v těch vysokých kancl křeslech na kolečkách se mi nezamlouvá. Stůl bude na kolečkách, aby bylo vůbec možno se do křesla posadit. Bude to fungovat?
To je ňáká deska na nočním stolku s obyčejnou židlí, a vy si stěžujete, že u toho nevydržíte ani hodinu? Já bych k tomuhle vůbec nebyl schopem sednout, a to mám konfekční nábytek z jistého švédského obchodu.
No TVL, všechno ostatní, co koupíte v krámu bude lepší, než toto a nemusíte vymejšlet žádné bastlení.
Ovšem do tohoto růžku šířky displeje se vám to nevejde.
Tohle neni vůbec na práci. To je tak na nějaké mrknutí na obrazovku ve stoje. Monitor je podle mě moc vysoko a deska stolu zase nízko. "Kuchyňská" židle by asi dama o sobě nevadila, i když vám prodejci židlí budou tvrdit opak (a jistě houpací židle na kolečkách s područkama je lepší). Ale ten stůl je naprosto nevhodný, dyť se vám na něj skoro nevejde ani ten počítač.
Navrhuju monitor přidělat na zeď do správné výšky, počítač umístit mimo stůl a na stole budete mít místo pro práci, i když to pořád žádný zázrak nebude (podle mě místo před počítačem na 2xA4 je minimum). Chtělo by to lepší stůl. A nevím, co děláte, pro mě třeba jsou absolutním minimem 2 monitory (dneska standard, ale v době windows 95 (který jsem požíval ještě v tomto století) to byla docela vychytávka).
Dobrý den. Používám houpací křeslo - na obrázku. Na křesle mám deku i přes opěrky a tím vznikne krásné místo na myš. Nohy s klávesnicí mám na židličce. Na klávesnici i myš mám jednu prodlužovačku. Na křesle vydžíte celý den, nehoupe se, můžete na něm i usnout. Možná by to chtělo, dát PC na zem a monitor na stolek. Křeslo mám nové tři měsíce a nedám na něj dopustit. Jen můj názor. Viky
Dík, superodpovědi! Ale viky si koupil houpací křeslo a ono se nehoupe, jak píše. Asi jen trošku. Ale dobrý nápad, bude lehké. Fajn, vaše odpovědi jsou jednoznačné a dva monitory, to by taky chtělo. Dělat na jednom 22" je opruz, když něco studujete, přesouváte, řešíte.
@viky Chápu správně, že USB hub máte připojený k PC a jako zobrazovač televizi a pracujete z křesla? Kde ale potom máte polohovací prostor pro myš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.