Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat Webovou stránku e-mailem?

Od: misa503® odpovědí: 9 změna:

Dříve jsem kliknul na WEBOVÉ STRÁNCE na soubor a byla tam nabídka : odeslat emailem.

Nyní tam vlevo nahoře soubor není, Nevím proč.

Byla by prosím nějaká rada?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Ve firefoxu - klik pravou myší na horní lištu / Nastavení tlačítek a lišt... / levou myší podržet obálku (poslad odkaz emailem) a umístit kam chcete.

hodnocení

5x

Pokud "tam nahoře není soubor", tak tam chybí lišta hlavní nabídky. Znovu ji zobrazíte po kliku pravým tlačítkem na horní lištu a zatržením řádku hlavní nabídka. U Firefoxu.

hodnocení

Moc děkuji, máte pravdu a jsem rád, že to mám nastavené jako dříve

hodnocení

A jak přidat do googlu hlištu hlavní nabídky? Také by se mi tam hodila. Nedaří se mi.

Děkuji

hodnocení

5x

Nejde o poslání webové stránky, ale o poslání odkazu na webovou stránku - což je zásadní rozdíl.

h
hodnocení

2x
Ctr-l , ctrl-a, ctrl-c, zvolte si mua, ctrl-v
/
Připadně ctrl+s (uložit jako), zvolte si mua, ořidat přílohu
/
Ctrl(-alt)-u,,ctrl-a, ctrl-v zvolte si mua, přepnout na html, přepnout na editaci zdrojáju, ctrl-v
hodnocení

Tak to vůbec nevím jak mám postupovat. Jsem jen uživatel, tak bych prosil nějaký blíže postup.

Děkuji - tyo značky mi nic neříkají

111®
hodnocení

2x

jak poslat: Zkopíruješ adresu webu z příkazového řádku a vložiš do mejlové stránky. Vznikne odkaz pro příjemce.

ty fakt toho mnoho neumíš..

hodnocení

Tak to už chápu a děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]