Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otravné hláška Chrome o nutnosti aktualizovat na Win 10

Od: tomkk® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, po každém spuštění prohlížeče Chrome mi vyskočí poměrně široký řádek s hláškou, že mám Windows 7 (ano, mám sedmičky a chci sedmičky) a že pokud brzy nepřejdu na Windows 10, tak nebudu mít aktualizace Chrome (je mi to srdečně jedno). Přečetl jsem, rozumím, zavazející okno - pruh zavřu křížkem, ale po každém spuštění Chrome toto okno naskakuje stále znova a musím ho vždy zavírat. Jde ta otravná hláška nějak vypnout?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Prejdi ba Mozzila a bude klid.

hodnocení

0x
Otravná hláška je tam z důvodu, aby zde pak nevznikla otázka typu proč mi najednou nejde Chrome.
Další alternativa je třeba Opera, nebo ta již zmíněná Mozilla.

hodnocení

Jo, jo, to je taková klasika, tady když se někdo zeptá, jaký si má koupit auto, tak se dozví, že má chodit pěšky..*smich*

Vypadá, že to půjde v registrech, večer to vyzkouším..

doplněno 21.11.23 12:31:

Disable or Remove/...

111®
hodnocení

0x

NE to je vlastnost Chrome. A až zjistíš jak se toho zbavit tak to sem napiš, pro další zájemce..podobně jako mi Chrome pořád dává reklamy v mobilu. Ptak jsem se v servisu na řešení:= jiný prohlížeč zněla odpověď

hodnocení

Tak jo, tento návod fungoval, zatím je to pryč.

askvg.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]