Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit. Před pár dny mi zničeho nic přestala fungovat kamera na notebooku.
Už jsem zkoušel snad všechno, co se týče restartu a odstranění potíží ve windows, ale pořád nic.
V příloze posílám, jak to vypadá, když otevřu aplikaci kamery a jak to vypadá v nastavení.
Uvítám všechny rady, aby to zase fungovalo. Předem díky!
Nejdříve bych zkusil stáhnout nové a přeinstalovat ovladače té webkamery (dal bych vám link, ale neuvedl jste model zařízení). To by mohlo problém buď vyřešit, nebo alespoň poukázat na příčinu (pokud např. instalátor ovaladače zahlásí, že kameru nemůže najít, bude se nejspíše jednat o hardwarový problém). Podle výsledku by se pak vidělo, co dál.
Odhad můj, uvádíte málo podrobností, spíš bych šel s dotazem na spec. stránky zde.
1. Tento týden byl pravidelný měsíční druho-úterní update Windows.
2. Součástí je update i ovladačů (hrozný nešvar od Microsoft). Proto zkuste dle zde návodu, vrátit původní driver/ovladač, ale pro kameru.
3. I pro ostatní: Pokud chcete radu uvádějte specifikace. Na obecné dotazy typu něco nejde ani není chuť kohokoliv odpovídat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.