Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V příloze je obrázek klávesnice, kterou jsem dostala od vnuka. Vlastním počítač i klasickou klávesnici. Vlastním také notebook. Vnuk neví, jak takovou klávesnici použít, tak mi dal dárek k luštění. Může mi tady, někdo vysvětlit funkci, jak klávesnici použít? Na co vše se dá používat? Předem děkuji. Viky
Numerická klávesnice se používá u zařízení, která numerickou částí nedisponují, což bývají typicky menší notebooky. Nicméně vše, co se dá napsat či stisknout na numerické klávesnici, se nachází i na klávesnicích bez této části, jinými slovy získáte tím pohodlnější psaní čísel, ale žádnou funkcionalitu navíc.
-pokud máte klasickou klávesnici kde numerický blok je a notebook kde to taky bude-tak toto je Vám k ničemu-existují klavesnice-třeba herní které nemusí mít při hraní počítačových her potřeba tu číselnou část-takže ji vůbec nemají a jsou tím pádem menší a pokud by člověk chtěl pak tu klávesnici použít na běžnou činost tak si přikoupí to co máte na fotu-a použivá i tu numerickou koupenou část...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.