Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová Numerická Klávesnice, jak ji používat?

Od: viky® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. V příloze je obrázek klávesnice, kterou jsem dostala od vnuka. Vlastním počítač i klasickou klávesnici. Vlastním také notebook. Vnuk neví, jak takovou klávesnici použít, tak mi dal dárek k luštění. Může mi tady, někdo vysvětlit funkci, jak klávesnici použít? Na co vše se dá používat? Předem děkuji. Viky

Bezdrátová Numerická Klávesnice, jak ji používat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mll
hodnocení

6x

Kolík strčíte do USB a počkáte, až ji počítač objeví. V linuxu je to rychlé, we windows musíte počítat do dvaceti než začne reagovat.

Myslím, že tazatelka se ptá, k čemu je to dobré :).

hodnocení

6x

Numerická klávesnice se používá u zařízení, která numerickou částí nedisponují, což bývají typicky menší notebooky. Nicméně vše, co se dá napsat či stisknout na numerické klávesnici, se nachází i na klávesnicích bez této části, jinými slovy získáte tím pohodlnější psaní čísel, ale žádnou funkcionalitu navíc.

hodnocení

4x

-pokud máte klasickou klávesnici kde numerický blok je a notebook kde to taky bude-tak toto je Vám k ničemu-existují klavesnice-třeba herní které nemusí mít při hraní počítačových her potřeba tu číselnou část-takže ji vůbec nemají a jsou tím pádem menší a pokud by člověk chtěl pak tu klávesnici použít na běžnou činost tak si přikoupí to co máte na fotu-a použivá i tu numerickou koupenou část...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]