Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška při instalaci W10

Od: terabajt odpovědí: 11 změna:

Zdravím, mám v dávno neppužívaném pc windows 7 a chci ho přeinstalovat na W10. Skoro ke konci se mi objevila tahle hláška:

W10 se nám nepodařilo nainstalovat.

0xC1900101 - 0x30018

Instalace se nepovedla ve fázi FIRST_BOOT. Při operaci SYSPREP_SPECIALIZACE došlo k chybě.

Co to prosím znamená a ninstaluju W10?

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nainstalovat desítky "aby to bylo rychlejší" je nesmysl od počátku. Bude to pomalejší.

hodnocení

1x
Nakopne ho aspoň dalších 8 GB RAM za 500 a 500 GB ssd disk za 800. Sedmičky bych nechal.
Nebo koupit jiný použitý.

111®
hodnocení

0x

oshaduji, že ti to říká, že na ten starej plech to nejde a máš se vrátit na W7 a být rád že to jede s nima. Jaký byl důvod jít na W10?

terabajt
hodnocení

Zdálo se mi že to šlape pomalu,tak proto w10.Nizsi by instalovat šel bez problémů nebo taky ne?

111®
hodnocení

0x

že to šlape pomalu může dělat moc zaplněný disk nebo malá RAM.

terabajt
hodnocení

Disk jsem čistil.Panet to má 4 Gb.Je jen záložní,ale chci aby byl funkční.

terabajt
hodnocení

Tak druhý pokus instalace se povedl,ale moc velké zlepšení není.Ale funguje to.

terabajt
hodnocení

Tak co s tím aby to šlapalo aspoň trochu a nemusel jsem půl dne čekat než se něco otevře? Disk jsem čistil,nic nepotřebnýmho tam asi nemám.
Jestli to máš jen na internet, tak tam dej třeba odlehčenou verzi Linuxu. A pojede to proti desítkám rychlostí blesku.

terabajt
hodnocení

Aha,a přesně to je co "odlehčená verze Linuxu"?
PC mám na surfování po netu,občas stahování,občas online koukání seriálu manželka.Cokoliv co ho trochu nakopne bude asi fajn

terabajt
hodnocení

Ta paměťová RAM je lepší jako fleška nebo vyměnit za tu starou? Je to starý pc, můžu koupit kteroukoliv RAM nebo je to nějak specifický kvůli tomu že pc starý? Abych nekoupil něco co mi bude k prdu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]