Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle se bude stahovat soubor

Od: janfis odpovědí: 10 změna:
Zdravím, jak dlouho se bude stahovat soubor který má 44 GB, když můj internet má rychlost plus/mínus 20 megabitů? Začal jsem ho stahovat před hodinou. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

19.11.23 12:40
hodnocení

3x
+- týden
janfis
hodnocení

To jsou vtípky
Né proč?
Sám píšete že 50 hodin,to jsou dva dny.
No a do toho zapocitejte různé výkyvy a máte hned týden
A ještě torrent,odejde několik seedů a jste třeba na mesici

petrm
hodnocení

2x

Rychlost stahování není závislá pouze na vašem připojení, ale např. na rychlosti, kterou umožňuje zdroj dat. U torrentů je to ještě mnohem složitější, protože se data stahují z několika zdrojů současně.A tyto zdroje kromě toho, že posílají data vám, tak mohou posílat data i ostatním klientům. Já bych věřil tomu, co váš klient hlásí, ale může se to v čase měnit.

hodnocení

2x

U bittorentu na tvojí rychlosti zas tak nezáleží. Hlavní je kolik ti jsou ostatní seedři ochotní dát, kolik jich je a až teprve potom na tvém downloadu.

Já jsem jeden 173GB torrent stahovat přes půlroku protože měl jediný seed co mě škrtil, druhý co měl 987GB byl stažený za měsíc.

Budeš si to muset vyčkat

hodnocení

0x
To ti to neukazuje zbývající čas?
janfis
hodnocení

Prej 50 h...

hodnocení

0x

zaleží přes co ho stajuješ v prohližeci se ukazuje odhadovaný čas i na steam atd

janfis
19.11.23 12:46
hodnocení

qtorrent

určtě to ukazuje čas do konce stažení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]