Dobrý den mám takový problém že když chci otevřít nějaké aplikace tak mi to ukáže "aplikace se nedá otevřít s touto aplikací je nějaký problém. Přeinstalujte ji z jejího původního umístění instalace nebo se obraťte na správce" a když chci počítač obnovit do továrního nastavení tak mi to ukáže "prostředí pro obnovení nejde najít " nevíte někdo co s tím?
a jinak se po spuštění WIN načtou? Pokud ano zkusil bych bod obnovení. Pokud ne tak jedině čistá instalace. Tohle se mi stalo před pěti dny a byla instalace..
po spuštění win se nenačtou asi si budu muset udělat instalaci akorát nevím na kterém počítači ji udělám, prosimvás přes můj počítač nemůžu udělat instalaci na tento počítač že?
Novou čistou instalaci musíš udělat na tom počítači, který ti nejde a který tím opravíš. Jen instalační flešku si budeš muset udělat na jakémkoliv jiném počítači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.