Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám Tuf F15, i7 a RTX4060. po koupi mi po zhruba týdnu přestal fungovat Thunderbolt port. Používám doma dokovací stanici takže je to pro mne hodně důležité. V servisu vyměnili základní desku a po 4 dnech mi opět port přestal fungovat. poté port sám začal pracovat, neudělal jsem nic, žádná aktualizace, žádná instalace driverů. a předevčírem mi opět samovolně přestal fungovat. Zjistil jsem, že po startu notebooku je ve správci události chyba aplikace ArmourySocketServer.exe Myslím si, že když způsobim něco co způsobí opět chybu aplikace tak port začne opět fungovat. Zkoušel jsem všechny Asus aplikace a bloatware smazat ale stejně mi to nefunguje. Díky za pomoc!
Prostě zjednodušeně, potřebuju teď nějak vyvolat opět tu samou chybu aby port začal fungovat a pak odinstaluji veškreré aplikace od Asusu. Oficiální podpora je nemožná a vůbec nedokáže pomoci.
foto chyby: ctrlv.cz/...
cestu kam ten exe soubor patří víš. Zkusil bych ho samostatně stáhnout z vebu a nakopírovat místo původního
tak přeinstalovat
tady o tom něco píší,ale možná budeč muset použít přeložit
www-file-net.translate.go/...
snad nyní...
nezadařilo se ale když dáš do Google název toho souboru, něco se najde. A pak číst..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.