Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s režimem spánku, vypíná se mi PC

Od: anonimko odpovědí: 5 změna:

ZDravím mám problém s režimem spánku, začalo to před pár dny. Kdy klasicky dám pc ke konci noci do režimu spánku, tak se mi prostě pc vypne a nereaguje na žádnou klávesnici nebo myš jak dříve. když jsem ho dal do spánku. Teď zase musím zapnout pc normálně tlačítkem a čekat nšž se spustí. Divné je, že při zadávání hesla tam většinou vyskočí ta blbina, které se musí opsat jak když jste zadali mnohokrát heslo a poté se spustí a všechno naskakuje jak při normálním zapnutí pc. Nějaké rady?. Teď ta větší kravina už se to opakuje náhodně a ne fut jak předtím. Co s tím je, někde jsem četl, že asi odchází zdroj.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

Asi bych to otestoval nejdříve na malware, viz.: malwarebytes.com/...

anonimko
hodnocení

Právě nic jsem nestahoval ani neinstaloval jenom Oracle a LInux a to se mi taky nic nedělo.

111®
hodnocení

0x

neproběhla aktualizace? Napadlo mne, neb mně se aktualizoval noťas a skončilo to čistou instalací..
Mohl by pomoci bod obnovení před aktualizaci

anonimko
hodnocení

Jo nějaký update se instaloval na windows

111®
hodnocení

0x

tak se zkus vrátit před aktualizace přes bod obnovy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]