Nejste přihlášen/a.
aktualizace mi nutí přejít na w11. Doposud jsem měl volbu "zůstat na W10 ale teď už ta volba v nabídce není. Je nějaká možnost zakázat přchod na W11? Hry a další ptákoviny které vychvalují v nabíce mě nezajímají a win účet nemám.
Poradíte jak tuto jejich vnucovačku odstranit? Nerad bych aby příští spuštění compu najelo do w11 !
moc děkuji
Byly doby, kdy věc, kterou jste si koupil, vám patřila.
Já už dávno přešel na Linux a věci se mi updatujou jen tehdy, když jim to výslovně přikážu a jenom ty, kterým to přikážu.
Ale nic mi nebrání provozovat i aplikace, které byly z distribuce vyřazeny jako obsolete třeba i před více než 10 lety - a protože mám i zdrojáky, tak si je můžu po libosti upravit i sám, pokud se mi zachce.
Mám na to podobný názor. K tomu bych ještě doplnil další poznatek. Naučím se například pracovat s internetovým bankovnictvím a po dvou letech to celé změní. Koupím si novou televizi a je zde všechno jinak. Mobil, tablet to samé. Instalace programu, nové funkce, jiný styl ovládání v "modernější" aplikaci... Problém není v jedné změně dané aplikace nebo aktualizace jako takové, ale valí se toho na nás stále více ze všech stran a zjišťuji, že přestávám stíhat. Změna hesel, propojení s bankou, instalace doplňků atd. Časově to začíná být neúnosné a možná se dočkáme doby, kdy o víkendu místo odpočinku budeme svůj volný čas věnovat jen těmto věcem.
Súhlasím s názormi, niekto sa nám systematicky sa vnucuje,
pritom čisti peňaženku, vymýva mozok, a predpisuje pomaly
čo si dáme na raňajky...
Vážení. Začínal jsem na Win Vista , Win 8 , Win 10 a ted už rok na Win 11. Mám chytrý telefon , internetové bankovnictví , platim telefonem. A je mně 75 roku. Člověk je tak starý jak daleko to dopustí. Počítače ,telefony nemohou být vyráběny aby jim polovina národa nerozuměla a nepochopila ovládání. Je to velký byznys.
Nejvíc mi ve W11 vadí nemožnost neslučovat ikony otevřených programů. Každý program, nehledě na počet jeho oken je jen jedna ikona je to asi 10% zbytečných klikání navíc
to si děláš srandu, že to tam je teda není...já to slučování ikon na hlavním panelu bytostně nesnáším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.