Nejste přihlášen/a.
Může mně kontaktovat cizí člověk na facebooku s tím že se chce stát přítelem? A nebo můžu já kontaktovat někoho cizího za účelem seznámení a jak? Je tam nějaký seznam lidí kde si vybírám, nebo jak to funguje? Nemůžu se tam vyznat.
Funguje to jako skype pokud by se chtěl někdo stát tvým přátel tak se tě to zeptá jestli ho přijmeš jako přátele a pak si mužete psát, samý je to i u tebe kdybys ses chtěl s někým seznámit tak toho druhého to vyźve také tak jako kdyby se chtěl s tebpou někdo seznámit
No ale já nemůžu najít nějaký seznam adresnebo něco takového. Ozval se mi cizí člověk, chce být přítel ale nevím kde mně našel? Když neznám jméno podle čeho hledám?
Již i v TV byla zmiňována nebezpečnost podobných šíleností jako je facebook. Kdokoli se může zaregistrovat pod virtuálním jménem a pak hledat informace a kontakty a údaje o lidech. Případně údajů zneužít. Nejsou to moje slova, ale uryvek z reportáže. "Je to novodobý způsob šmírování lidí", neplatí to však obecně. Ale tomu že si někdo brousí zuby na to, jak informacíí získaných zneužije, věřím. Na světě je spousta magorů,kteří si v tomhle můžou docela krásně libovat.Osobně jsem proti podobným komunikačním záležitostem . . . . . je to primitivní náhražka normální osobní komunikace, která se už dnes moc nenosí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.