Ahoj jsem uplny laik možná hloupá otázka? Kousnul se mi nový notebook,a po opětovném nastartování se něco stalo s grafikou zvětšily se ikonky ,některý hry píšou ,že není vložena grafická karta ,co s tím je to asi sowtware?
Možná se jen systém spustil v nouzovém režimu, nebo se vyresetovalo nastavení GK. Takže jděte do nastavení systému Windows a nastavte si znovu parametry zobrazení. doplněno 15.11.23 19:02: Ano, to vy Vám opravdu měl umět "opravit" kdokoliv od 6.třídy výše.
Já bych si tipnul, že buď nějaký program zmenšil rozlišení a nevrátil ho zpět, nebo se "rozbil" ovladač grafické karty a ta teď běží s defaultním windows ovladačem. Je potřeba se ve správci zařízení podívat, co u grafické karty píše.
mi
No díky za rady jsem rád ,že to není závada až v elektrárně .Ukážu nějakýmu mladýmu šílenci
Ahoj tak jsem to konečně připojil na nett a prozkoumal grafickou kartu a ta hlásí chybu 22 ta odkazuje na ovladače a s tím už nehnu tam žádný přeinstalované není
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.