Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po upgrade grafiky nejdou nainstalovat ovladače

Od: kakarel odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, na noteboku Elitebook 8540w mi běží win11 - 64 s grafikou NVIDIA Quadro FX 880M. Zkusil jsem upgrade grafiky na NVIDIA Quadro 2000M. Po spuštění nejdou nainstalovat ovladače. Instalace končí - není nalezen hardware. Ve správci zařízení je grafika - základní grafický adaptér.

Poradíte?

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakarel
hodnocení

0x

Zkusil jsem novou instalaci win11 a stále nic.

hodnocení

0x
Já mám na počítačích ještě staré win 7 a 10, ale pamatuji si, že mi systémem automaticky stažené ovladače Nvidia nefungovaly, že jsem je musel ručně stáhnout z Nvidia stránek.
kakarel

Ovladačů jsem zkoušel několik a žádný grafiku nevidí. Ani nástroj pro aktualizaci ovladačů v notebooku - ccleaner pro. Ani win update.

No a jak je vidět ve správci zařízení?

jirib
hodnocení

0x
Grafiku dejte odebrat,systém po restartu najde nové zařízení a buď najde ovladač sám nebo ho nvyhledáte ručně.
Nějaký upgrade na 2000M je naprostý nesmysl...
Pokuď to nezvládnete,tak čistá instalace...systém Winďous se za posledních 28 let vůbec nezměnil...
kakarel

Zkoušel jsem čistou instalaci win11 a nic. Ani když ji odeberu ve správci zařízení tak nic. Ve správci je vidět jako základní grafický hardware, nebo podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]