Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulky srt nejdou přehrát

Od: fidel® odpovědí: 11 změna:

Prosím o radu na prehrávanie filmov používam Winamp alebo W.M.Player ale teraz som si stiahol film vo formáte DVDRip-Xvid a vložil titulky srt ale film ide a titulky nie ktorý prehrávač je dobrý na prehrávanie aj takýchto srt titulkov. fidel

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hodně dobrý je M2V Player:
edownload.cz/...

sondaw*
hodnocení

2x

Já používám KMPlayer, který mi zatím přehrál vždycky všechno, je v češtině, free

imgcdn.pandora.tv/...

stevo5*
hodnocení

2x

Nedá mi aby som sa nepripojil, aj keď odpoveď už bola podaná. Napíšem ale inak. Fidel - je dôležité aby si titulky premenoval rovnako ako film (až na príponu samozrejme) - a dal to do jedného adresára. Potom by malo byť jedno v akom prehrávači to budeš prehrávať, prehrá ti to aj Windows Media Player ktorý máš v PC. Vtedy budeš ale potrebovať kodeky - alebo vyššie popisovaný ffdshow. Ak nechceš inštalovať kodeky, použi niektorý free prehrávač - KM Player, GOM Player. Tie nepotrebujú kodeky, majú ich v sebe. Titulky ti teda pôjdu v akomkoľvek prehrávači, len musia mať rovnaký názov s filmom. Prehrajú sa takto titulky v každom bežnom formáte.

doplněno 08.04.09 19:12:

Ešte doplním - samozrejme sa titulky prehrajú s filmom aj ak ich nepremenuješ, niektoré prehrávače si vedia titulky načítať aj samostatne. Ale ja si prehrávanie filmu predstavujem tak, že spustím film a on sa mi bez ďalších dotazov spustí hneď spolu s titulkami. O túto "výhodu" by si prišiel ak ich nepremenuješ ako som písal vyššie.

hodnocení

Tak som si nainštaloval KMPlayer a naozaj funguje super a prehráva aj titulky čo mi Winamp a W.M.Player neprehral akurát som skúšal podľa Tvojej rady titulky premenovať a dal som ich spolu s filmom do jedného adresára ale to nepomohlo. Ináč používam XP CodecPack

stevo5*

Niekde musíš robiť chybu. Ak ti titulky idú v jednom prehrávači musia ísť prehrať aj v inom - každom ktorý titulky podporuje. Teda aj vo WMP10(11). Ale každý prehrávač má svoje nastavenia, niekde by mala byť voľba ktorá titulky povolí alebo zakáže. Ten KMPlayer je výborný, ale k nemu ti nie sú potrebné žiadne kodeky. Ak ich ale už v PC máš, nie je to chyba. Ešte skús vyskúšať ten ffdshow a vo WMPlayeri si povoľ zobrazovanie titulkov. Malo by to ísť.

Pokud vim tak WM player podporuje titulky jen tak že si nainstaluješ vobsub kodek a pak se opravdu zobrazují natvrdo ve filmu

hodnocení

Asi máš pravdu lebo srt titulkymi vôbec Winamp ani W.M.Player neprehrala to som špekuloval aj v nastavení samotných programov ale keď som spustil KMplayer a žiadny problém

danek*

Díky stevo5, právě jsem hledal radu, protože mám jak WMP, tak WINAMP a stačilo přejmenovat titulky na stejný název filmu a jede to pěkně s titulky bez dalšího nastavování.Super!

assshack*
hodnocení

0x

Zdravím.

Koukám co názor to originál :)

Já bych zase doporučil Bsplayer. Je poměrně jednoduchý a přitom ve spoupráci s kodeky FDDshow nabízí poměrně užitečné funkce. Přehrává titulky *.sub,*.txt, *.srt. Nabízí funkce jako zpoždění či zrychlení titulek umožňující správné načasování a poměrně slušné funkce zvýraznění. Navíc je přehráva automaticky, pokud se shodují v názvu s videem.

Výhodou Bsplayeru je rozhodně to, že je zdarma, v češtině a jeho zátěž při Xvid kodovaném filmu s kodeky FDDshow na procesor je minimální.

link zde

stahuj.centrum.cz/...

sondaw*

Jak jinak? :) Každý doporučí program, se kterým má zkušenosti a funguje mu. Tazatel má aspoň z čeho vybírat, horší by bylo, kdyby zde žádnou odpověď nenašel.

I když má možná teď dilema - co tedy stáhnout a nainstalovat? :)

assshack*

To je přeci jasné.

Vyzkoušet verze a nechat si tu, která mu bude vyhovovat nejvíce. Jsem si jist, že nainstalování tří ruzných přehrávačů a jejich následného odstranění (samozřejmě postupného) se stávajícími kodeky bude pro registry menším náporem na spojitost s media soubory než třeba demo hry z "herních magazínů" :)

Navíc existují portable verze, takže vyzkoušet a ten co padne ponechat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]