Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám notebook HP6735s s grafickou kartou (VGA): ATI Radeon HD3200 až 384 MB a pokud přehrávám video, filmy, a dám to na celou obrazovku tak je to trhané a hlas je zpožděný (nedá se na to koukat) pokud pustím na DVD přehrávači tak OK, můžete mi prosím poradit kde je chyba nebo jak si zlepšit rozlišení? (v nastavení monitoru mám nastavené nejvyšší a nejvíce barev), děkuji za odpověď
V prvé řadě- jaké největší rozlišení? Tento notebook se má provozovat pokud dobře koukám tak na rozlišení 1280x800
Máš tam nahrané kodeky? Zkus to spustit třeba v programu VLC google.cz/...=
děkuji moc za odpověď, rozlišení mám 1024/768 a nastaveno na 32 bitů, kodek tam mám nainstalovaný K-Lite Codec Pack a pokud to pouštím přímo přes prohlížeč který jsi mi poradil tak pokud to nemám na celou obrazovku tak to se na to dá koukat ale jakmile to v jakémkoliv prohlížeči dám na celou obrazovku tak je to nekoukatelný, je ještě ňáká jiná možnost? děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.