Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazaní historie na google chrome

Od: kocourek odpovědí: 12 změna:

Na google chrome se mi automaticky po 3 měsících odmazává historie. Jak toto zastavit.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nijak
hodnocení

0x

Nijak, maže se to po 90 dnech automaticky samo.

kocourek
hodnocení

Po 90 dnech, to je hloupost, mě se to maže po čtvrt roce.

No a kolik dnů je čtvrt roku?;)

hodnocení

0x

Jednoduše. Na svém účtu Google si mazání zrušte. Lze taky nastavit, mimo tří měsíců, taky mazání co 18 měsíců nebo co 36 měsíců. Asi do roku 2022 nebylo automatické mazání, tpouze ruční...ale ochrana osobních dat...?!

Více

Na kartě "Aktivita na webu a v aplikacích"klepněte na Automatické mazání (vypnuto). Pokud je nastaveno Automatické mazání (zapnuto), Google bude po uplynutí určitého období automaticky mazat vaši Aktivitu na webu a v aplikacích, která zahrnuje vaši historii vyhledávání.

kocourek
hodnocení

Myslíte účet Google u čeké spořitelny a kartu pikové eso?

Takže troll...nebo něco horšího?

No, on se totiž ptá na něco jiného. Neptá se na historii hledání ve svém google účtu, ale na historii prohlížení v Chromu..

Jsem na PC a v Chrome, mám tyto možnosti, viz níže. Pokud budu přihlášen v účtu Google na více zařízeních a mám zapnutou synchronizsci, projeví se to stejně na všech, buď mazání po nastavené době, nebo BEZ mazání

Historie Google Chrome.docx65.27 kB

A dále...Chcete-li údaje o prohlížení vymazat jen z tohoto zařízení, ale v účtu Google je ponechat, odhlaste se.

Tak to se omlouvám, v to odkazu mě zmátli tvrzením, že se to týká historie vyhledávání.

I já jsem občas zmaten a odpovídám trošku jiným směrem...*smich*, všichni jsme občas zmateni..

kocourek
hodnocení

Čekal sem řešení spíše od odborníků, které by obnášelo 3-5 kliknutí. Bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]