Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukradený účet na Facebooku

Od: simonap odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, prosím poraďte. Dnes jsem se chtěla přihlásit na Fb a nešlo to místo toho na mě vyjela tabulka že na instagram ovšem účtu huynhthienan48598viekcc7e9k porušují nějaká pravidla že se tam mám přihlásit, jenže já žadny takový učet nemám, tak se tam nepřihlásil když nevím heslo.. Takže se mi někdo naboral do fb a udělal si z něj nějaký falešný ig účet díky kterému mě všude zablokovali. Hledala jsem různé rady na internetu a prý Facebooku žadnou podporu nema na koho bych se mohla obrátit.. Každopádně nový účet zakládat nebudu protože jsem měla vybudovanou velkou komunitu lidí kde mě sledovalo už něco kolem 10tis lidí a já začínat od 0 prostě nebudu..
Ukradený účet na Facebooku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co si nechat vytvořit nové heslo u toho účtu na Instagramu?

mnd®
hodnocení

0x

No a tak nějak.A v čem chcete poradit .?

Sama si odpovídáte,že nový face.si zakládat nebudete a očividně o radu v dotazu vlastně ani nežádáte.

Nemám žádný fac.,instáč ani nic podobného a žiju.Nemám ani ,,chytrej ,, telefon.Proč .? - protože to nepotřebuji.Stejně čtu na netu jak je ten extra mobil lehce napadnutelnej a jak kde kdo sleduje jejich majitele.Muj novej zaměstnavatel se taky ptal jesli mám ,,chytrej,, telefon,že by věděl kde se pohybuju.Slušně NAKAKAT - nemám ! a pracuji i tak.Jsem v hodinovce a výkaz si píšu sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]