Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TComm jak změnit barvu ikony disků

Od: qest odpovědí: 7 změna:

zdravím, prosím poraďte, stává se mi že při práci v Total Comm v oknech přehlídnu že mám stejný disk v obou oknech. Nenašel jsem kde změnit barvu zvoleného disku v horním řádku disků. Voleb je tam nepočítaně ale co potřebuji jsem nenašel

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jj, tenhle vtip znám ještě z doby MS-DOS a Norton commanderu:

Nalevo disk c:, napravo disk c:

Na co potřebuju dva disky c? Tak jsem jeden zfromátoval.. :-D

Hele, když už hledáš duplicity total commanderem, co zkusit použít prohledávání z funkce "Synchronizovat složky"? To na tebe totiž bude řvát, když budeš mít v každém okně zobrazenou stejnou složku.

qest
hodnocení

díky, vypadá to slibně

hodnocení

2x

TC používám už řadu let (tenkrát se ještě jmenoval Windows Commander) nastavoval jsem v něm kde co, ale na možnost různobarevných disků jsem ještě nenarazil.

111®
hodnocení

1x
Neni duvod barvit. Stačí nastaviz 2 listy disků a zrusit ploché ikony.a ulozit nastavení

hodnocení

0x

Nevím, ale stačí si disky pojmenovat (Label). Navíc už při zapojení se jim přiřazuje písmenko z abecedy.

Windowsy C: disk pojmenovávají už po instalaci jako "Místní disk", atd...

To na orientaci v Totalu nestačí?*co*:)

quest
hodnocení

Potřebuji to v horním řádku, mám tam pouze disky C, D, E atd a protože jsem tupohlav, kontroloval jsem duplicity a protože jsem je viděl v obou oknech tak jsem jeden smazal :( a byl to pouze ten jeden.

Proto chci aby zvolený disk zářil červeně ...protože comp mi přes prsty plácnout neumí .. :)

edit:

Mám zvoleny dvě lišty tlačítek s disky

111®
hodnocení

0x
Tak si projdi adresář Totalu a podslozky jestl tam nejsiu ikonyktereby jsi si prebarvil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]