Nejste přihlášen/a.
zdravím, prosím poraďte, stává se mi že při práci v Total Comm v oknech přehlídnu že mám stejný disk v obou oknech. Nenašel jsem kde změnit barvu zvoleného disku v horním řádku disků. Voleb je tam nepočítaně ale co potřebuji jsem nenašel
děkuji
Jj, tenhle vtip znám ještě z doby MS-DOS a Norton commanderu:
Nalevo disk c:, napravo disk c:
Na co potřebuju dva disky c? Tak jsem jeden zfromátoval..
Hele, když už hledáš duplicity total commanderem, co zkusit použít prohledávání z funkce "Synchronizovat složky"? To na tebe totiž bude řvát, když budeš mít v každém okně zobrazenou stejnou složku.
Nevím, ale stačí si disky pojmenovat (Label). Navíc už při zapojení se jim přiřazuje písmenko z abecedy.
Windowsy C: disk pojmenovávají už po instalaci jako "Místní disk", atd...
To na orientaci v Totalu nestačí?
Potřebuji to v horním řádku, mám tam pouze disky C, D, E atd a protože jsem tupohlav, kontroloval jsem duplicity a protože jsem je viděl v obou oknech tak jsem jeden smazal a byl to pouze ten jeden.
Proto chci aby zvolený disk zářil červeně ...protože comp mi přes prsty plácnout neumí ..
edit:
Mám zvoleny dvě lišty tlačítek s disky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.