Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozila mi nestahuje filmy na Uložto.cz

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Zdravím.Moje otázka je proč to nejde.Vyskoušel sem prohlížeč Edge.Google a stahuje v pořadku.Tak si myslím že je chyba v Mozile.Stahoval prohlížeč Mozila anonymni prohližeč,pak my to napsalo že mám nejnovějši verzy.Napadlomně že není chyba v síti.Doporučujete my vymazat Mozilu a stahnout ji jinde?Pokud ano pošlete my odkaz kde ji stáhnout.Za chyby v češtině se omlouvam.Někdo to využíva aby mněztrapnil.Takovou radu nechci.*dril*.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

0x

Stahoval prohlížeč Mozila anonymni prohližeč,pak my to napsalo že mám nejnovějši verzy.

Tak stahuje to Firefox, nebo nestahuje? Nerozumím jazyku vašeho kmene.

hodnocení

Napsal sem že Mozila to nedokaže stáhnout.Takže eště jednou nestahuje.Tohle je odpověd pro halamuse.

halamus
hodnocení

0x

Otevřel jsem si v Mozille Firefox anomymní okno, zadal jsem adresu, nědo jsem dal vyhledat a stáhnul jsem to.

Jak se "nestahuje filmy" projevuje? Nabídne Fitefox soubor s filmem ke stažení?

hodnocení

0x
Chyby v češtině vem čert. Podstatně horší je, že to vůbec nedává žádný smysl.
Nešlo by to napsat ještě jednou, ale srozumitelně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]