Nejste přihlášen/a.
Vyhledavače používají umělou inteligenci a občas jsou úplně mimo. I když duck mi přijde ještě celkem rozumný. Google tím jak se za každou cenu snaží vecpat placené odkazy je nepoužitelný. Seznam jsem na vyhledávání dávno nepoužil, tak nevím, jestli je ještě tak dobrý (dřív platilo, že toho moc nenašel, ale většinou to byla trefa do černého bez nutnosti listovat desítkama stránek výsledků googlu, kde rozumné výsledky začínali někde na třetí, čtvrté stránce).
Já teda mám jako první něco úplně jiného.
DuckDuckGo bere výsledky z bingu od Microsoftu, můj osobní názor je že na co se microsoft jenom podívá jde prudce do háje. Každopádně výsledku googlu se taky exponencionálně zhoršují. Nedávno tu byla kauza z Antitrust soudu Googlu, o tom že upravují tvoje dotazy tak aby měli šanci ukázat více reklam (originální článek byl smazán protože "nesplňoval kvalitu", zda je to pravda nevím, mě osobně by to vůbec nepřekvapilo)
Pokud chceš jiný vyhledávač tak můžeš zkusit nějakou instanci SearXNG což je vyhledávač který agreguje výsledky z vícero vyhledávačů. Doporučuji nějaké české instance pro rychlost.
Jinak nevím co jiného ti k tomu říct, jde to do háje no, jako spousta dalších věcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.